Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Enis Yeter ve Vali Nuri Okutan Taraklı'da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Enis Yeter ve Vali Nuri Okutan Taraklı’ da İncelemelerde bulundu
M. Ali ÇINAR M. Ali ÇINAR
Yayın: Güncelleme:

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı müsteşarı Enis Yeter ve Sakarya Valisi Nuri Okutan Taraklı’da bir dizi incelemelerde bulundu.

Öğleden sonra Taraklı’ya gelen Müsteşar Yeter’ Kaymakam Seyfettin Azizoğlu ve Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve daire müdürleri karşıladı.


Taraklı’da kurulan restorasyon atölyesini gezen müsteşar Yeter ve Okutan burada çalışmalar hakkında bilgi aldılar.Daha sonra Toplum Merkezindeki çalışmaları inceleyen Çaılşma ve Sosyal güvenlik bakanı müsteşarı Enes Yeter burada da dokumalar hakkında bilgi aldılar Sakarya Valisi Nuri Okutan burada yaptığı açıklamada “ Taraklı dokumalarında iddialıyız.Özellikle bez dokuma konusunda önemli mesafeler almaktayız.Yakın gelecekte Taraklı Bezini bir marka olarak piyasada tanıtacağız.Bundan da Taraklı halkı büyük kazanç sağlayacak “dedi.Ardından ulucami mahallesi ve hisar sokaktaki Valilik tarafından satın alınıp restorasyonu yapılan evleri inceleyen Yeter ve Okutan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.Taraklı Belediyesi ve Kaymakamlığın birlikte restore ettirdiği Orhangazi çarşısındaki çalışmalarıda inceleyen müsteşar Enis Yeter ve Vali Okutan burada çalışmalar hakkında memnuniyetlerini ifade ettiler.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Enis Yeter “Taraklı muhteşem bir yer. Gerçekten burada çok önemli çalışmalar yapılmakta Bizde Bakanlık olarak desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.Umut ediyorum ki Taraklı’nın geleceği gerçekten çok parlak” dedi.Vali Nuri Okutan ise Taraklı’ da çalışmaların hızlı şekilde devam ettiğini belirterek “Taraklı’daki fark fark edilmeye başlandı.Daha henüz yolun başında sayılırız.Buraya turist çekmek için konaklama tesislerini yapmamız lazım.Taraklı halkı’ da işe iyi sarılmış.Termal turizmi konusunda da Taraklı’da önemli çalışmalarımız olacak.Müsteşar yeter ve Vali Nuri Okutan yağmura rağmen beraberindekilerle birlikte incelemelerinin ardından akşam saatlerinde Taraklı’dan ayrıldılar.





 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

mesut uzelli
6.03.2007 / 20:41:55
SAĞOLUN SAYIN VALİM,SİZİ HİÇ BİR ZAMAN TARAKLILILAR UNUTMAYACAK.TARAKLIYA VERDİĞİNİZ HİZMET HİÇ UNUTULMAYACAK.ALLAH YOLUNUZU VE BAHTINIZI AÇIK EYLESİN ,....

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.