Geri

Fahri Sayın: ‘Sakarya’ya Hizmet, Sevdaların En Büyüğü”

Sayın, toplantıda neden aday adayı olduğunu ve hedeflerini anlattı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

AK Parti’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan İnşaat Mühendisi Fahri Sayın, Sakaryalı medya mensupları ile Elmas Otel’de düzenlenen sohbet toplantısında bir araya geldi. Sayın, toplantıda neden aday adayı olduğunu ve hedeflerini anlattı.


‘Sakarya’da doğdum, burada büyüdüm’

1964 yılında Taraklı’da dünyaya geldiğini, babasının yanında bakkal çırağı olarak iş hayatının zorluklarını daha çocuk yaşta öğrenmeye başladığını ifade eden Sayın, çalışarak devam ettirdiği üniversite eğitiminde ise İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi’nden mezun olduğunu söyledi. Sayın, “Sakarya’da doğdum, büyüdüm, burada eğitim gördüm. Burada iş kurdum ve para kazandım. Şimdi bu şehre borcumu daha büyük bir kurumda hizmet ederek ödemek istiyorum. Bunun için aday adayı oldum” diye konuştu.


Sakarya’nın sorunları

Sakarya’nın sorunlarına hiçbir zaman uzak durmadığını ifade eden M.Fahri Sayın, “Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve derneklerde görevler yaptım. Bireysel olarak ve iş yaşamımda da bu sorunların çözümü için gayret sarf ettim. “Siyaset ve sivil toplum kuruluşlarında edindiğim birikimler, ekonomi ve mühendislik bilgilerim, ulusal ve uluslar arası projelerdeki tecrübelerimi birleştirerek, çok sevdiğim memleketime daha büyük bir kurumda hizmet edebilmek için Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı oldum.” Dedi.


Dünya lideri

Ak Parti’nin, siyasi, ekonomik, insan hak ve hürriyetleri, demokrasi ve uluslar arası alanda ülkemize çağ atlattığına herkesin şahit olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı M.Fahri Sayın, “Kurulduğu günden itibaren desteklediğim ve uzunca bir süredir üyesi olduğum, AK Parti’nin icraatlarını ve Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, dünyanın sayılı siyasetçilerinden biri oluşunu büyük bir hayranlık ve gururla takip ediyoruz. Birçoğumuzun hayal bile edemediği dev projeleri bir bir gerçekleştiren ve dünyada gıpta ile izlenen bir lidere sahip olduğumuzdan ötürü, Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan herkesin gurur duyması gerektiğini düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.


“Belediyelerimiz çok başarılı”

Sakarya’da Ak Partili Belediye Başkanlarının performanslarını oldukça başarılı bulduğunu ifade eden Fahri Sayın, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm Belediye Başkanlarımız, Sakaryalıların büyük teveccühleri ile geldikleri görevlerini layıkıyla yapmaktadırlar. Bu bir hizmet yarışıdır. Üstelik bizler, bayrak yarışı misali, aynı takımın oyuncularıyız. İyi olan hizmetlerin devamı ve daha da iyisini arama niyeti, asla ve asla mevcut hizmetlerin yetersiz anlamına gelmemelidir. Çünkü AK Partili her belediye başkanı nasıl ki sık sık kendini “Daha iyi hizmet nasıl yapabilirim” diye sorgulayıp, hizmet çıtasını yükseltiyorsa, bizlerin de bu arayışta olması ancak samimiyetimizin ve kendimizi bu takımın bir parçası olarak gördüğümüzün bir göstergesi olabilir. Sayın Başbakanımızın ve partimizin hizmet odaklı siyaset anlayışının gereği de zaten bu değil midir? İşte bu yüzdendir ki AK Parti hizmette, senelerdir sadece kendisi ile yarışmış, bundan da ülkemiz ve halkımız kazanarak çıkmıştır.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

mehmet giden
7.11.2013 / 19:03:20
Taraklılı bir abimizi, hemşerimizi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmekten kendi adıma gurur duyarım. İnşallah adaylığınız kabul edilir. Allah yolunuzu açık etsin.
mehmet erdogan ulviye me
23.12.2013 / 21:40:29
ishayatinda basarili oldugun taktiresayir insallah politik hayatinda da basarili olursun ondan hic supemizyok selamlar ulviye mehmet kölln

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.