Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Editörden Mini Yorum

...Yazı Yorum…
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Taraklı ve çevresindeki ormanlarda yapılan ağaç kıyımı nedeni ile TARAKLI AJANS ta manşet olarak yayımladığımız “Halk Soruyor..Ormanlarımız talan mı oluyor?” haberi üzerine duyarlı vatandaşlardan gelen tepkiler giderek büyüyor.Ormanlarda yapılan kesimlerin usulsüz şekilde yapıldığını ve genellikle genç ağaçların kesiminin yapıldığını söyleyen vatandaşlar bu haberden ötürü TARAKLI AJANS ı tebrik ederken kesimlere duyarsız kalan yetkililere ve siyasilere büyük tepki gösteriyorlar.





TARAKLI AJANS olarak vatandaşların tepkilerini iletmeleri için Çevre ve Orman Bakanlığının telefon ve faks numaralarını ilettik. Bu gayet doğal.





Elbette ki haberde doğruluk son derece önemlidir. Ne yazık ki bazen gerçek olanlar haber sitesi formatlarına rahatlıkla taşınabiliyor.

Bu konuda haber yaparken “Kamu Vicdanı” talimatların önüne geçiyor. Yetkililerin yapması gereken yapılan kesimlerin usulüne uygun yapılıp yapılmadığını araştırmaktır. Gerekirse Kamuoyunu aydınlatmaktır.





Esen kalın...

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

osman
13.03.2007 / 14:55:05
sayın editör bu duyarlılığınızdan ötürü sizi tebrik ederim gerçekten ten ormanlarımıza deger vermeliyiz çalışmalarınızın devamını dilerim
Nurullah ÇETİN
13.03.2007 / 15:18:26
TARAKLI AJANS'ı; ormanlarımıza karşı yapılan katliamda,göstermiş olduğu habercilik anlayışından dolayı takdir ediyor,bizlerin gören gözü,konuşan dili ve yazan kalemi olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum.Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamı temennisiyle...
Tuncay ÖZKAN
13.03.2007 / 23:59:39
bazı konular vardır,gerekli merciler müdahale eder.bazı konular vardır,duyarlı kişilerin vicdanları müdahale eder.en değerli varlıklarımızdan da orman bu kategoriye girer.yangın ihbarı verirken bu doğal oluyorsa,vatandaşlık görevi ise,yangın kadar tehlikeli olan kesim katliamınıda su yüzüne çıkaran taraklı ajansa tüm vatandaş olarak teşekkür etmeliyiz.bu haber paparazivari bir haber olsaydı belki yetkililer daha çabuk müdahale ederdi.ama ormanlarımızın yağmalanmasına müdahalede tüm vatantaşın tepkisine rağmen sanırım bir müdahale ve açıklama yok...BU OLAY NEREYE KADAR DEVAM EDECEK.YOKMU DUR DİYECEK...
s.cevat ÖZKAN
14.03.2007 / 13:10:55
merhaba öncelikle konu hakkındaki duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyor ve kutluyorum. haftasonu taraklıya geldim ve orman katliamı konusunu öğrendim.çok üzüldüm ve dehşetle karşıladım.kesim yapılan alanları çok derinlemesine bilmiyorum ama bende konuyu TEMA VAKFINA ilettim.adapazarındaki yetkililerlede görüştüm.kesim yapılan alanların resimlerini çekip yayınlarsanız daha iyi sonuçlar alabiliriz. doğal güzelliğini koruyabilen ender yerlerden biri olan yöremizde böyle bir katliamın kimler ve ne amaçla yapıldığını burada teşhir ederseniz,yetkili yetkisiz tüm duyarlı insanları bu olayı sahiplenmeğe davet etmiş olursunuz. saygılar sunuyorum.
Baki YILDIRIM
14.03.2007 / 18:32:50
Ormanlarımızla ilgili katliam karşısında göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı TARAKLI AJANSI Kutluyorum.Tüm amacımız ormanlarımız yok olmasın diyedir.saygılarımla.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.