Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Taraklı'da Suriye'ye Yardım Kampanyası Başlatıldı

Taraklılara Hizmet Derneği tarafından organize edilen ve 20 Şubat 2014 tarihine kadar devam edecek olan yardım kampanyasının ilk adımı, Yunuspaşa Çarşısı’nda açılan fotoğraf sergisiyle atıldı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Suriye’de devam eden savaşın mağdurları için düzenlenen kampanya kapsamında, Suriye’nin çeşitli bölgelerinde yaşanan acı, görsel materyallerden oluşan stantlarda fotoğraflar eşliğinde anlatıldı.

Taraklılara Hizmet Derneği üyesi Mustafa Özbilge, 8 Şubat 2014’te öğle namazını müteakip Yunuspaşa Çarşısı’nda, yaptıkları çalışmanın mahiyetine dair açıklamasında: “Mü’minler bir vücudun azaları gibidir, Taraklı da bu azalardan biridir. Öyleyse bugün Suriye’deki parçamıza sahip çıkma vaktidir” dedi.

Dernek Başkanı Alaattin Özçayır ise bu çalışmanın çok kısa bir zamanda Taraklı’daki gençler tarafından tertiplendiğini ve Suriye’de kanayan bu yaraya küçük de olsa merhem olabilmek için herkesin elinden gelen desteği göstermesi gerektiğini ifade etti.

Açılışa Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, MHP Taraklı Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çınar ve Taraklı eşrafı da katılarak yardım kampanyasını desteklediler.

Kampanyanın önümüzdeki günlerde köylerde de sürdürüleceğini belirten Dernek Başkanı Alaattin Özçayır: “Daha ilk günden halkımızın gösterdiği yoğun ilgi, bu çalışmaya dair cesaretimizi arttırmıştır. 20 Şubat 2014 tarihine kadar devam edecek olan yardım kampanyasına destek olan herkese teşekkür ederim” dedi. Özçayır ayrıca yardımda bulunmak isteyen vatandaşların Taraklılara Hizmet Derneği’nin T.C. Ziraat Bankası Taraklı Şubesindeki 0747 4975 4339 5001 nolu hesap numarasına bağışta bulunabileceklerini belirtti.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.