Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Karagöl Yaylası'nda TA-Hi-Der'den Tabiat Vurgusu

Taraklılara Hizmet Derneği’nin (TA-Hİ-DER) Karagöl Yaylası’nda, etrafın çöp atıklarından arındırılmasına yönelik temizlik faaliyeti 3 Eylül 2014 tarihinde Taraklı gençlerinin katkılarıyla gerçekleştirildi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklılara Hizmet Derneği Başkanı Alaattin Özçayır, Karagöl Yaylası’nda piknik alanı olarak kullanılan mesire yerlerinin piknikçiler tarafından şuursuzca kirletilmesi karşısında harekete geçtiklerini ifade ederek: “Temizlik İmandandır” hadisi uyarınca çevremizdeki bu kirliliğe, tabiatta meydana gelen tahribata karşı kendimizi mes’ul hissettik” dedi.

Göl çevresinde yaptıkları mıntıka temizliği sonuncunda daha çok pet şişe, çocuk bezi, ıslak mendil, alkol şişeleri, naylon poşet gibi tabiat tarafından yok edilmesi çok uzun seneler alan atıkları, piknikçilerin bilinçsizce etrafa bıraktıklarını belirten Özçayır; dernek üyelerince toplanan çöplerin bir kısmının çuvallandığını, bir kısmının ise yakılarak ortadan kaldırıldığını ifade etti.

Başkan Özçayır, Taraklıla Hizmet Derneği (TA-Hİ-DER) olarak tabiata karşı işlenen suçların ve duyarsızlığın karşısında olmayı kendilerine bir ilke edindiklerini ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla bu tür faaliyetlerin devam edeceğinin altını çizdi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Gürhan
4.09.2014 / 12:44:45
Omuzdaslara selam olsun
şeyh ahmet
4.09.2014 / 13:48:13
Göynük suyuna da el atılsa da çözüme kavuşsa, kokudan duramıyoruz.Ayrıca suyu mandıranın bu hale getirdiği söyleniyor doğru mudur?
Abdulhalim Billâzî
4.09.2014 / 16:30:43
Doğrudur. Göynük suyu koku ve zehir saçıyor ve çoluk çocuk hepimiz tehlike altındayız. Buna karşı ne yapıyoruz? Kışın gelmesini ve suyun çoğalıp bu kokunun sebeplerinin her zamanki gibi sümen altı edilmesini bekliyoruz. Öyle olsun... Peki asit ve zehir saçan tavukhaneleri kim denetleyecek? Yaylaya pis kokuyu çeke çeke gideriz birileri zenginleşsin de ilçe ekonomisine katkı sağlasın diye... Ne de olsa bu tavukhaneler, hep bu ilçenin maslahatını gözetir. Hadi bunu da geçtik... Ya uyuz-hasta köpeklerin acı içinde kıvranmasından kimin kârı var? Hasılı bu ne pisliktir ya HUUUUU...
aksulu FB
7.09.2014 / 00:38:39
emeği geçenlerden allah razı olsun bir haberle bizde elimizden gelen yardımı yapmak isteriz.teşekkürler TAHİDEr:)

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.