Geri

Yöresel Lezzetlerin İkram Edildiği Bayramlaşma

Taraklı’da Ki Bayramlaşma’da Yöresel Lezzetler İkram Edildi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Milletvekili Ali İnci Ve Milletvekili Adayı Şaban Dişli Taraklı’da Ki Bayramlaşma Törenine Katıldı:

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve milletvekili adayı Şaban Dişli, Taraklı Belediyesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamı Muhammet Kaya AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, 1 Kasım seçimlerinde aday olan Şaban Dişli Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Belediye Meclisi üyeleri, İlçe Başkanı Erdal Özen ve İlçe teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, muhtarlar ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen, milletvekili Ali İnci ve milletvekili adayı Şaba Dişli'yi ağırlamaktan mutlu olduklarını söyleyerek Taraklı halkına hizmet etmede çaba göstereceğine inandıklarını söyledi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci "Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun. Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza ve tüm Taraklılılara kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin" dedi. 1 Kasımda yapılacak seçimlerde aday olmadığını belirten Ali İnci “Partimiz alacağı oylarla tek başına iktidar olacaktır. Partimin başarısı için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Şaban Dişli’de “Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozması. Bizler hizmet adamıyız. Halkımıza layık bir yönetici olmak için, nasıl bu güne kadar birlik beraberlik içerisinde çalışmalar yaptıysak, bu günden itibaren de aynı şekilde çalışarak tek yumruk olarak halkımıza hizmet edeceğiz” dedi

Taraklı Belediyesinde düzenlenen bayramlaşma programında bayramlaşmaya katılanlara çikolata ve çayın ardından yöresel lezzetlerden yaprak sarması dolma, tahinli köpük helva ve cevizli baklava ikramı yapıldı


Fotoğraflar: Yiğid UZELLİ

Haber: İzzettin KÖMÜRCÜ

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Orman Benim Etkinliğiyle Taraklı'da Çevre Bilinci Artıyor

Orman Benim Etkinliğiyle Taraklı'da Çevre Bilinci Artıyor

Taraklı'da orman yangınlarına karşı çevre bilincini artırmak amacıyla "Orman Benim" etkinliği düzenlendi.
Sakarya Türk Tarım Orman-Sen Heyeti, Taraklı Kaymakamı Burak Serttaş’ı Ziyaret Etti

Sakarya Türk Tarım Orman-Sen Heyeti, Taraklı Kaymakamı Burak Serttaş’ı Ziyaret Etti

Sakarya Türk Tarım Orman-Sen Başkanı Murat Yıldırım önderliğinde, yönetim kurulu üyeleri ve Taraklı ilçe Temsilcisi İsfendiyar Çetin, Taraklı Kaymakamı Burak Serttaş’ı makamında ziyaret etti.
Ticaret Borsası yönetiminden Taraklı Ziraat Odası'na Ziyaret

Ticaret Borsası yönetiminden Taraklı Ziraat Odası'na Ziyaret

Sakarya Ticaret Borsası yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Meclis Başkanı Bekir Uztürkile yönetim kurulu üyeleri, Taraklı Ziraat Odası'nı ziyaret etti.
Taraklı’da Yenidoğan İlk/Ortaokulu’nda Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Taraklı’da Yenidoğan İlk/Ortaokulu’nda Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Taraklı Yenidoğan İlk/Ortaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Yetkin,Şube Müdürleri, öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin ve okul yönetiminin katılımıyla gerçekleşti.
Taraklı'da da 23 Nisan Coşkuyla kutlandı

Taraklı'da da 23 Nisan Coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılı, Taraklı'da coşkuyla kutlandı. Kutlamalar, Atatürk İlkokulu Bahçesi'nde gerçekleşti.
Taraklı'da 23 Nisan Kutlamalarında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi

Taraklı'da 23 Nisan Kutlamalarında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi

Taraklı ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık Meydanında çelenk sunma töreni gerçekleşti

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.