Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Faydasız Yazılar

Ne yazsam ne yazsam.....
Yayın: Güncelleme:

Epey uzunca bir zaman oldu. Malum iş güç. Çoluk çocuk. Büyük şehirde yaşamanın getirileri olduğu kadar götürüleride oluyor. Daha izine bile çıkamadım. Bu gidişle de sanırım çıkamayacağım. Neyse sağlık olsun.


Bu gün ne yazayım diye düşündüm. Mesela kuru fasulyenin faydalarından yazabilirim. Ama onu artık herkes biliyor. Peki sanat dünyasına şöyle bir göz atsam. Kim kiminle ne yapmış, nerdeymiş diye. Aman bize ne onlardan. Elalalem gezip tozacak tasası bize düşecek. Şiir üstüne bir şeyler yazmak istedim onu zaten geçen Naci Hocamız, Mehmet Ali hocamız ve Alaadin abimizle karara bağlamışlar. Taraklı Gündemi diye bir gazete çıkarmış İzzettin arkadaşımız. E, ordada iyi saatte olsunlar benim yazdığım yazılara beş çeker. Artık ben ne yazsam azdır. Zaten bu güne kadar yazdımda ne oldu. Bütün yazdıklarım iyi saatte olsunların bir yorumuyla yandı kül oldu. Sanki bütün yazılarımda Gururlanma edası varmış gibi bir uyarıya maruz kaldım. Benim anlamadığım bir zamanlar TARAKLI TV diye bir kanal açmıştık. o zamanlar bu iyi saatte olsunlar, civardaki tepelerde özellikle de Çamtepe çukuru tarafında kovboy filmi çekme hayali kurmuştu. Bu kadar hayal perest birisi sanırım hep hayali yazılar yazacaktır.


Oysaki bu gün ki yazımı Ankara-İstanbul arasındaki şehir-kent farkını örneklerle açıklamaya ayırmıştım. Ama kısmet değilmiş. Bu günüde bu faydasız yazılarla atalttık bakalım. Yarın ALLAH kerim.


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

M. Ali ÇINAR
9.07.2007 / 18:04:25
Sevgili Ufuk Kadeş, bir şeylere alınmışsın sen. Hayatta işine bakacaksın. birilerine şık görüneyim, ya da benim yazılarımı beğensinler gibi bir düşüncen olmayacak. yazacaksın, yazacaksın.isteyen okur isteyen okumaz. isteyen beğensin isteyen beğenmesin. eleştiriler de açık olacağız. ve aldır mayacağız. Senin şiirlerin güzeldi. Bunu gerçek söylüyorum. Ve yinede şiirlerini bekliyoruz. Saygı ve sevgilerimle.
Ali Çiydem
10.07.2007 / 14:57:49
Sevgili Ufuk abi,senin bu yazını okuyunca şu aklıma geldi.Tarihte Osmanlı padişahının biri,başka bir hükümdara atfen dünyanın en kısa mektubunu yazmış.Mevzu yazı şuymuş:"Eğer...".Biz seni o kadar iyi tanıdık ki,hiç birşey yazmadan bu kadarcık bile yazını görsek çok şey anlarız.Selam ve dua ile...
saime
10.04.2009 / 23:57:45
ufuk kardeşim selam ve sevgiler.. sana tavsiye.Ağacı yaz,kuşu,böceği,kurdu,kuzuyu yaz ama siyaset yazma. Niye mi?Birilerinin çıkarına dokunursun düşman sahibi olursun.İnsanların ekmek kavgasındaki çırpınışı, çoluk çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışması bir anlamda siyasettir, Dileğimiz geçim derdi dışındaki siyasetin de seviyesini kaybetmemesidir.arkadaşların dediği gibi şiirlerin çok güzel.Yazılarınızın hiç bitmeksizin, tükenmeksizin devam etmesini temenni ediyorum.. Yazınızdaki üslubunuz ve içeriğin kalitesini tekrar tekrar ifade etmeye gerek var mı? Bilmiyorum.Bu kadar uzun süre boyunca aynı kalite ve özende bizlerle paylaştığın yazıların için teşekkür ediyorum. Tebrikler!

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.