Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

"Memurlar meydanlara dolacak"

60. hükümetle önümüzdeki günlerde toplu görüşme sürecine gireceklerini hatırlatan Kamu-Sen İl Temsilcisi Rahim Varol, taleplerinin karşılanmaması halinde meydanları dolduracaklarını söyledi
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

300 YTL ZAM



Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Büro Sen Şube Başkanı Rahim Varol, 22 Temmuz 2007 seçimlerinde Türk halkının 59. hükümet olan AKP'ye 60. hükümet olarak tekrar oylarıyla görev verdiğini söyledi. Kamu çalışanları olarak önümüzdeki günlerde hükümet ile toplu görüşme süreci başlayacağını belirten Varol, “Seçimlerden önce kamu çalışanına ücretlerinde artış sağlarsak seçim yatırımı yapmış oluruz diyen başbakanın eline bir fırsat geçmiştir. Sayın başbakana sesleniyorum seçimler geçti tekrar 60. hükümeti kurma görevi ile görevlendirildiniz. Önümüzde artık seçim yok ve Ağustos ayı içerisinde yapılacak toplu görüşmelerde seçim yatırımı olur diyerek vermediğiniz ücret artışlarını şimdi istiyoruz" dedi. Kamu çalışanlarına en az 300 YTL zam yapılmasını isteyen Varol, eşit işe eşit ücret politikasını da hayata geçirerek ve diğer sosyal hakları da genişleterek gerekli düzenlemelerin yapılmasını istediklerini söyledi.


SENDİKA AYRIMCILIĞI


Ayrıca kamu çalışanları arasında sendikacılık ayrımına son verilmesini isteyen Varol, “Kamu kurumlarında hükümetin gücünü arkasında hisseden Memur-Sen'in temsilcilerini de sizlerin adını kullanmadan görev yapmalarını bekliyoruz. Şunu hiç kimse unutmamalıdır ki hükümetler gelip geçicidir. Kamu çalışanları hükümetlerin değil devletin memurlarıdır" şeklinde konuştu.


MEYDANLAR DOLACAK


Türkiye Kamu-Sen olarak toplu görüşmelere kadar beklediklerini kaydeden Varol, şöyle devam etti: “Kamu çalışanlarının dikkate alınmadığını gördüğümüz andan itibaren daha önce olduğu gibi kamuoyunu bilgilendirip meydanları dolduracağız. Buradan tüm kamu çalışanlarına sesleniyorum: Türkiye Kamu-Sen olarak ilkeli ve dürüst sendikacılık anlayışıyla sizin haklarınızın korunması noktasında hepinizin Türkiye Kamu-Sen çatısı altında toplanmanızı bekliyoruz. Sendikalara mutlaka üye olun ancak sendika tüzüklerini okuyarak ve izledikleri yolu takip ederek kararınızı verin. Artık güçlü olmanın zamanı gelmiştir. Bu güç de sizinle birlikte Türkiye Kamu-Sen’dedir."


Kaynak:Yeni SAKARYA
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ismail dağ
30.07.2007 / 15:32:55
Para kazanımı olması için masa başında sonuna kadar oturup mücadele etmek derdini anlatmaya çalışmak gerekir.Bu işler öyle geçen yıl yaptıkları gibi masa başından kaçmakla olmaz.Yetkili sendika oluyorlar kendileri bizde yetkilerini sonuna kadar kullanıp bize yeni kazanımlar elde etmelerini bekliyoruz.Yoksa masa başından kesk le ortaklaşa kaçacaklarsa bırakın sendikacılığı.SDize binlerce insan aylık para ödüyor.Bizim dertlerimizi anlatsınlar ne kadar kazanım elde ederlerse kardır diye.Öyle istediklerimi hükümet vermedi bende bırakıyom masayı demekle olmuyor.Sonuna kadar oturacan gerekirse anlaşamadık kardeşim deyip mutabakatsızlık metninin altyına imzayı basacan.Kuru kuru ses çıkarıp sendikacılığı kendinden olamayanlara sataşarak yapmakla olmuyor bu işler.Ortaya kabul edilebilir ne koydun önerin nedir ona bakılıyor.Millet te bunu yapıyor icabında hükümetlerde.Düşmanlık çatışma üzerinden sol kültür üzere sendikacılık tarihe karıştı artık.Bundan sonra üretebildiğin kadar sendikacısın.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.