Geri

Son Sözü TFF söyleyecek

Grubunda ikinci sırayı alan Taraklıspor Süper Amatör ligde
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) ve Futbol İl Tertip kurulunun yaptığı toplantıda Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu ve Futbol İl Tertip Kurulu, bugün Amatör Spor Evinde ayrı ayrı toplandı. İki yönetimin ayrı yaptığı toplantı yaklaşık üç saat sürdü. ASKF toplantısına Başkan Yaşar Zımba başkanlık ederken toplantıya başkanvekilleri Recep Odabaş, Hasan Özkan, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir yönetim kurulu üyeleri Sezgin Tutar, Uğur Kobaş, Ali Palas, Hasan Zandolu, Adem Turan, Selçuk Kurt, Ahmet Silahcı, Aydın Birincioğlu, Fatih Kanbur, Fevzi Çolak, Hidayet Kahya, Saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel katıldı.

Futbol İle Tertip Kurulu Toplantısına başkanlığı Tezcan Demir yaparken toplantıya Sebahattin Güzel, Recep Ertaş, Fatih kanbur, Özkan Harmanlı katıldı. Toplantılarda TFF talimatları, Pendemi süreci, İl Hıfzıssıhha talimat ve yönetmelikleri, kulüplerin durumu, gelecek sezon, dahil birçok konu üzerinde müzakereler yapıldı. Gerçekleştirilen toplantı ardından konuşan başkan Yaşar Zımba ve Tertip Kurulu Başkanı Tezcan; Demir “Alınan kararlar Futbol camiamıza Hayırlı olsun. alınabilecek en iyi kararları almaya çalıştık.” dedi.

Birinci Amatör kümede grupların da ilk iki sırayı alan takımlar süper amatöre çıkmıştır. Grupların da üçüncü Olan dört takım kuraya girecek. Bu dört takımdan iki takım birinci amatöre çıkacak. Grupların da dördüncü Olan takımlar kuraya girecek onlardan da iki takım da süper amatöre çıkacak. Toplamda 12 takım süper amatöre çıkmış olacak. Önümüzde sezon Süper Amatör ligi üç gurupta onarlı takımlarla oynanacaktır.

#federasyon-son #soz #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.