Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

‘Süper Star’ beğenilmedi

51’inci Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Sibel Tüzün’ün yarışmaya katılacağı şarkı sanat dünyasından olumsuz tepkiler aldı. ‘Süper Star’ için kim ne dedi?
Enes ÇINAR Enes ÇINAR
Yayın: Güncelleme:

51'inci Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan "Süper Star" adlı şarkıyı, müzik çevreleri pek beğenmedi.


Yunanistan’da yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Sibel Tüzün’ün yarışmaya katılacağı şarkı ‘Süper Star’, İngilizce ismi ve Türkçe sözleriyle sanat dünyasından olumsuz tepkiler aldı.


Süper Star, keşke İngilizce olsaydı!

HAKAN PEKER:
Benim şarkıyı beğenip beğenmemem o kadar önemli değil. Bu soruyu şarkıyı seçenlere sormak lazım. Eurovision’u ciddiye almıyorum, dünyada birçok kişinin de ciddiye aldığını düşünmüyorum.

SEMİHA YANKI: Çok kötü bir şarkı. Sözleri de müziği de berbat. Bu şarkıyla malasef hiç şansımız yok. Dinleyince hayal kırıklığına uğradım. Keşke doğru dürüst bir beste yaptırsalardı.

REYHAN KARACA: Türkçe şarkıyla katılmak büyük kayıp. Modern bir şarkı ama bu şarkıyla birinci olamayız. Melodileri insanları etkilemiyor, dinlerken hiçbir şey hissetmedim.

SEYYAL TANER: Sibel şarkıyı keşke Türkçe değil de İngilizce söyleseydi. Sertab Erener’in birinciliğiyle birçok ülke artık daha fazla bizi dikkate alıyor. O yüzden Sibel Tüzün’ü biraz şanslı görüyorum.

MUSTAFA SANDAL: Sibel yorumcu olarak doğru bir tercih. Ancak şarkı için aynı şeyi söyleyemem. Dereceye gireceğimiz konusunda umudum yok.

ALİ KOCATEPE: Kendi çapında derli toplu bir şarkı. Ama ‘süper’ değil. Yorum ve klibi de çok vasat buldum. Tabii bir de rakipleri görmek gerekir.

GÜLSE BİRSEL: Sibel Tüzün’ün şarkısını dinledim. Tüzün’e beslediğim bütün sevgi ve sempatime rağmen şarkıyı beğenmediğimi itiraf ediyorum. Ama ben huysuzum zaten, bana bakmayın.


Bir tek Ajda Pekkan beğendi!

Şu ana kadar şarkıyı beğendiğini söyleyen tek isim, "Süperstar" unvanlı Ajda Pekkan oldu. Pekkan, kendi unvanıyla aynı adı taşıyan parçayı çok güzel bulduğunu söyledi. Pekkan, Sibel Tüzün'ün geçtiğimiz cuma günü kendisini arayıp şarkının adını söylediğini de belirtti. Pekkan, şunları söyledi: "Sibel beni aradı ve şarkısının adının Süper Star' olduğunu söyledi. Hayırlı olmasını diledim. Ona 'Bu bir yarışma; kazanmak da var, kaybetmek de... Senin elinden gelenin en iyisine yapacağına inanıyorum' dedim."


Akşam-Sabah #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.