Geri

Devlet Partisi Sakarya'da Şubesini Açtı.İl Başkan yardımcısı Metin Tabak Oldu.

Yerel seçimlere doğru adım adım yaklaşılırken, Sakarya'da bir siyasi partinin daha il başkanlığı açıldı.Devlet Partisi İl Başkan yardımcılığına Taraklı’dan Metin Tabak atandı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

Devlet Partisi Sakarya İl Başkanlığı, düzenlenen törenle hizmete girdi. İl Başkanlığı, bundan böyle Kömürpazarı Özkaynak İş Merkezi No:22 Kat: 4 Daire:13 Adapazarı / SAKARYA adresinde hizmet verecek. Partinin Sakarya İl Başkanlığını ise Fuat Kızılarslan sürdürecek. 

Sakarya'daki açılış töreni 10 ARALIK PAZAR GÜNÜ saat 14.00'te gerçekleştirildi. Açılışa katılım yoğun olurken, törene mehteran bölüğü damgasını vurdu. Genel Başkanlığını Murat Şahin'in yaptığı Devlet Partisi'nin açılış töreni görkemli geçti. Törene genel başkan Şahin de katılırken, partililer günün anısına birer hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Katılanlar:

Murat ŞAHİN Devlet Partisi Genel Başkanı, Hüseyin Şahin:Genel Merkez Teşkilat Bşk., Fatih Taylan:Genel Merkez Teşkilat Bşk.Yrd., Ali Çoban:İstanbul İl Bşk., Nuran Arapoğlu:Balıkesir İl Bşk., Murat Kaya:Tekirdağ İl Bşk., Emrah Yıldız:Bursa İl Bşk., Abdulbaki Öner.Sakarya/Hendek İlçe Bşk., Cihan Saraç:Gazeteci/Köşe Yazarı, Kübra Könüş.MBH MKYK Üyesi, Ramazan Yeğenoğlu Ankara İl Başkanı, Kerim Yaşar Çankaya İlçe Başkanı,Murat KAYA Tekirdağ İl Başkanı, Eyüp dinç İstanbul Arnavutköy ilçe başkanı, Bekir kalkmaz Bağcılar Devlet partisi ilçe baskani, Eyüp Dinç Sultangazi Devlet partisi ilçe Başkanı, İsmail Daşcı Bahçelievler Devlet partisi ilce baskani,, Tuncay çelikkıran Arnavutkoy Devlet partisi ilçe Başkanı, Agrı il başkanı Mücahit kaya, Emrah YILDIZ Bursa Milli Beka Hareketi İl Başkanı, Av. Cem TARLACI Bursa Devlet Partisi İl Başkanı, Mehmet AVUCU Çorum Devlet Partisi İl Başkanı. Metin TABAK Sakarya İl Başkan Yardımcısı.

Devlet Partisi Sakarya İl Başkanlığı

Fuat KIZILARSLAN İl Başkanı, Metin TABAK İl Başkan Yardımcısı, Fatma TAŞ İl Sekreteri, Zeynep Şeyda ÖZKAN İl Muhasibi, Mustafa KIZILARSLAN Kadın ve Aileden Sorumlu Başkan,İsmail GÜNEŞ Teşkilatlardan Sorumlu Başkan, Muhittin GÜVEN Medya ve Tanıtım İşleri Başkanı, Efe AYDIN Gençlik Kolları Başkanı, Burak GÜVEN Yedek Üye, Aytaç ÖZKAN Disiplin kurulu üyesi, Nurdan KIZILARSLAN Disiplin Kurulyu Üyesi, Mustafa KIZILARSLAN Disiplin Kurulu Üyesi, Cihat SAÇLI Milli Beka Hareketi Arifiye İlçe Başkanı, Osman HURŞİT Milli Beka Hareketi Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı katılanlar arasında yerlerini aldı.

 

GENEL BAŞKAN ŞAHİN'İN KONUŞMASINDAN NOTLAR:

"Devlet Partisi ne kadar anlamlı değil mi? Bu Devlet nasıl kuruldu önce onu bilmemiz ve anlamamız lazım. Sultan Alparslan ve silah arkadaşlarına selam olsun.

Türk Devletini kuran ve bize yurt yapan bu toprağı ve bu bayrağı teslim eden Sultan Alparslan var. Bizde bu değerleri koruyan Kahramanlarımız var. Kimdir Onlar? Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları...

Mustafa Kemal Paşa "bize verilen namus görevini harfiyen yerine getirmek için buradayız" demişti. 1921'de Sakarya nehrinde devam eden meydan muharebesi oldu. Ne dedi Mustafa Kemal Paşa "Hattı Müdafa Yoktur, Sathı Müdafa Vardır. O satıh bütün vatandır" dedi. Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Devlet Partisi halkımıza, özellikle de hanımlara ve gençlere sahip çıkacak. Mevzilerinde pusuya yatanların çelik gibi karşısında duracak." 

#devlet-partisi #metin #tabak

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.