Geri

Pilavcı Meydan Okudu

Cumhur İttifakı MHP Taraklı Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı Seçim Bürosu Açılışında konuştu (Video)
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Cumhur İttifakı Şeçim Bürosu açılışında Milliyetçi Hareket Partisi Taraklı Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı Taraklılılara seslendi. Pilavcı, konuşmasında geçen dönemde yaptıkları icraatlere yer verirken, her türlü yıpratma çalışmalarına rağmen yıkılmdan icraatlerine devam etmek için vatandaşlarda 31 Mart yerel seçimlerinde sandıkta oy vererek önümüzdeki beş yıl için de yetki istedi. 

"Vebalden Kurtulduk"

Vahşi atık depolama tesisi sayesinde doğayı ve doğal yaşamı koruduklarını ifade eden İbrahim Pilavcı "Elhamdülillah şu anda orada çöp yangınları, orada suya atılan çöpler gitmiyor, vebalden kurtulduk arkadaşlar, vebalden kurtulduk hassas konu aşağıda dereden suyu kullanan bütün çiftçilerimiz teşekkür ediyor su boruları tıkanıyor koca koca su tabancalarının ucundaki delikler tıkanıyor, balıklar suyun içerisindeki o metal akıntılarından yaşamıyordu. Şimdi balıklar da suda yüzmeye başladı."

"Lan Hani Para Yoktu?"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce'ye desteğinden dolayı teşekkür eden Pilavcı, çalışmalarının yapılamaz olduğunu söyleyenlere karşı "Biz şurada yukarıda bir kentsel dönüşüm yaptık. Arkadaşlar, pazar yerinde biliyorsunuz değil mi? Orayı metruk binaları, meyhaneler, kumarhaneler. İsteyen istediği yerde içebilir arkadaşlar, problem değil, kimsenin ne yaptığıyla ilgilenmiyoruz. Fakat ne dediler bize? "Ya belediyede para mı var arkadaşlar, yıkamazlar." Siz kafanızı yormayın kimler yıkacağız dedi de burada bir şey yapamadı. "Ya yıksalar da, hadi enkazını kaldıramazlar" dediler. "Hadi enkazını da kaldırdılar. Binayı mümkün değil yapamaz" dediler, 4000m2 İnşaat yaptık arkadaşlar ve şimdi ne diyorlar biliyor musunuz? Bu kadar para harcamaya ne gerek var diyorlar. Lan hani para yoktu? Bizim olduğumuz yerde paranın problemi olmaz." diyerek veryansın etti.

"Pandemide Yattık"

Beş yıllık görevi boyunca, pandemi süreci nedeniyle görev süresinin üç yılında yeteri kadar çalışamadıklarını ifade eden Belediye Başkan Adayı İbrahim Pilavcı, "Bu kadar köy konağı, bu kadar inşaat, bu kadar şadırvan, bu kadar abdesthane, bu kadar tuvalet, bu kadar hizmet. Hepsi 2 yıl oldu arkadaşlar, 2 yıl! 3 yıl yattık pandemide. 2 yılda bunların hepsini hayata geçirdik. Rabbim tabii ki biliyoruz, sizlerin dualarıyla oluyor. Bundan sonra da inşallah öyle olmaya devam edecek. Fakat toplanmış bir güruh diyor ki "Eyvah, bu iş nereye gidiyor arkadaş? Ya bundan biz başkanlık falan alamayız, hep beraber bir araya gelelim. İbrahim Pilavcı gitsin, kim gelirse gelsin. Partisi dert değil." diyorlar. Allah'ın hesabı var kardeşim, sen kendi hesabına bakma. Biz Allah'ın hesabına güveniyoruz, başka bir derdimiz yok. Hak, hukuk, adalet bizim en önceliğimiz. Biz bize emanet ettiğiniz şehrül Emin dediğiniz bütün her şeyi namusumuz bildik biz." dedi.

"Nobran Başkan"

İbrahim Pilavcı' "Birileri diyor ya "Nobran Başkan" diye... Gel kardeşim. Gel, biz bu milletin hakkını, hukukunu savunurken biz burada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin yüzünü önüne eğmeyecek işlere imza atıyoruz. Bundan yapabilmeyi nasip etsin amin. Büyükşehir belediyemizle beraber 5 yıl çok güzel hizmet ettik. İl Başkanım Yunus Başkanım burada, Oğuz Başkanım burada, önceki dönem Başkanım Ziya Başkanım hiç ayrışık Cumhur ittifakı olarak zerre miktarda sıkıntımız yok, elhamdülillah en ufak şüphemiz yok. 5 yıl belediye meclisimizde muhalefetten meclis üyemiz olmasına rağmen, 4 Milliyetçi Hareket Partisi ve 3 AK Parti meclis üyemiz arkadaşlar az bulunur bizim bir tane bile oy birliği ile geçmemiş kararımız yok. Bir tane tek çekimser ne ret, uyumsuzluk bu mu? Uyumsuz belediye bu mu gelin, her şey açıkta." diyerek rakiplerine meydan okudu.

#ibrahim-pilavci #tarakli-belediye-baskan-adayi

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.