Geri

Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi Görkemli Bir Törenle Açıldı

Taraklı Halk Eğitimi Merkezi'nin yıl sonu sergisi, yoğun bir katılımla ve coşkuyla açıldı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi Görkemli Bir Törenle Açıldı

Taraklı Halk Eğitimi Merkezi'nin yıl sonu sergisi, yoğun bir katılımla ve coşkuyla açıldı.

Geyve Kaymakamı, Taraklı Kaymakam Vekili Murat Güven, Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı,Taraklı İlçe Milli eğitim Müdürü Remzi Yetkin ilçe protokolü ve halkın yoğun ilgisiyle gerçekleşen açılış töreni, renkli görüntülere sahne oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende Taraklı Halk eğitim Merkezi Müdürü Timuçin Çetiner “2023-2024 Eğitim-öğretim yılında TaraklıHalk Eğitimi Merkezinde 17 farklı alanda toplam 100 kurs düzenlendi. Bu kurslara katılan 1684 kursiyerimiz, yıl boyunca edindikleri bilgi ve becerilerini sergide büyük bir gururla sergilediler. Serginin amacı, vatandaşlarımızın kendilerini geliştirebilmeleri için merak ve istek uyandırmak, öğrenmenin eğlenceli ve rehabilite edici yönünü öne çıkarmak, herkesin öğrenme sürecine katılımını teşvik etmek ve geçmiş ile günümüz arasındaki bağı kuvvetlendirmektir” dedi.

Taraklı İlçe Milli eğitim Müdürü Remzi Yetkin’de Hayat Boyu Öğrenme faaliyetlerinin gelişmesine ve güçlenmesine katkı sağlayan başta kurum yönetimimiz olmak üzere, emek veren tüm öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz. İlgi, alaka ve farkındalık yaratan kıymetli çalışmalarınız için her birinize ayrı ayrı minnettarız” diye konuştu.

Yetkin serginin, öğrenmenin yaşam boyu süren bir süreç olduğunu vurgulayarak “Kursiyerlerimiz kendilerini ifade etmelerine olanak tanıyan bu tür etkinliklerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Tüm katılımcılarımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Müzik dinletisi ve halk oyunları gösterisinin ardından kursiyerlere belgelerin takdiminden sonra sergiaçılışı yapılarak gezildi.

.

#sergi-geyve #kaymakam #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.