Geri

Taraklı Ortaokulu'n da Mezuniyet Töreni

Taraklı Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencileri Mezuniyet Töreni ile Okul ve Öğretmenlerine Veda Ettiler
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı ilçesinde bulunan Taraklı Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencileri, düzenlenen mezuniyet töreniyle eğitim hayatlarının bir aşamasını daha geride bıraktılar. Öğrenciler, okula ve öğretmenlerine veda ederek yeni bir yolculuğa başlamanın heyecanını yaşadılar. Velilerin de katılımıyla gerçekleşen törende, duygusal anlar eksik olmadı.

Taraklı Ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine, öğrencilerin aileleri, öğretmenler ve okul idarecileri katıldı. Salonu dolduran kalabalık, törene renk kattı. Okul Müdürü Musa Gürol, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin başarılarından duyduğu gururu ve onlarla geçirdikleri zamanın ne kadar kıymetli olduğunu vurguladı.

Musa Gürol, konuşmasında öğrencilere hitap ederek, "Sizler, bugün sadece bir okuldan değil, aynı zamanda bir aileden ayrılıyorsunuz. Burada geçirdiğiniz yıllar boyunca biriktirdiğiniz dostluklar, edindiğiniz bilgiler ve kazandığınız deneyimler, gelecekteki başarılarınızın temeli olacak. Her birinizle gurur duyuyorum ve gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum" dedi.

Törende, öğrenciler sahneye çıkarak duygu dolu konuşmalar yaptılar ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. Arkadaşlıklarının, öğretmenlerinin rehberliğinin ve okulda yaşadıkları anıların kendileri için ne kadar değerli olduğunu dile getirdiler.

Veliler de çocuklarının bu özel anını paylaşarak duygusal anlar yaşadılar. Öğrencilerinin başarılarını görmekten duydukları mutluluğu ve gururu ifade eden veliler, okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür ettiler.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin müzik performansları, şiir dinletileri ve mezuniyet belgelerinin dağıtımı ile son buldu. Törenin ardından öğrenciler ve veliler,hatıra fotoğrafları çektirerek bu özel günü ölümsüzleştirdiler.

#toren-mezun #musa #tarakli

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.