Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Sakarya İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Taraklı'da İşbirliği ve Kültürel Tanıtım Vurgusu

Sakarya İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Eren, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Çolak, Hüseyin Maden ve Yusuf Kabak, Taraklı 'lı gazeteci İzzettin Kömürcü’yü ziyaret etti.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Taraklı'da İşbirliği ve Kültürel Tanıtım Vurgusu
Sakarya İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Eren, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Çolak, Hüseyin Maden ve Yusuf Kabak, gazeteci İzzettin Kömürcü’yü ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Taraklı'dan Alaattin Yılmaz, Ahmet Öner ve Mehmet Duman’ın da katılımıyla, bölgede hayata geçirilebilecek projeler üzerine kısa değerlendirmeler yapıldı.
Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Fatih Eren ve Başkan Yardımcısı Orhan Çolak, İzzettin Kömürcü’ye üzerinde "Geçmişten geleceğe durmadan yorulmadan" sloganı yazılı özel bir saat hediye etti.
Başkan Fatih Eren, derneğin önümüzdeki dönemde yoğun faaliyetler gerçekleştireceğini belirterek, Geyve, Pamukova ve Taraklı’nın kültürel zenginliklerinin önemine dikkat çekti. Eren, "Dernek olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerimize artarak devam edeceğiz. Sesimizi gür bir şekilde duyurmak istiyoruz. Bölge insanı kadirşinas, bu nedenle doğal kültürümüzü ve lezzetlerimizi daha iyi tanıtmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız," dedi. Ayrıca, bölge kültürünün tanıtımında daha etkin rol almayı hedeflediklerini vurgulayan Eren, Taraklı'da kültüre gönül veren isimlerin başında gelen İzzettin Kömürcü’den de destek almak istediklerini ifade etti. Kömürcü ise her zaman katkı vermeye hazır olduğunu belirterek, işbirliği için memnuniyetini dile getirdi.

#komurcu-eren #destek #saat

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.