Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Ak Parti Taraklı'da Mustafa Özen ile yola devam kararı

Ak Parti’de kongre süreci 19 Ekim günü Arifiye ve Taraklı ilçeleriyle start alacak. Tek adaylı kongre geleneğini sürdüren AK Parti’de mevcut ilçe başkanıyla kongreye gidecek.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

AK Parti Sakarya'da 19 Ekim günü yapılması planlanan Taraklı 8. Olağan kongre öncesinde genel merkezde yapılan istişare sonucunda mevcut Başkan Mustafa Özen ile yola devam kararı alındı. Özen, sürpriz yaşanmazsa 19 Ekim günü delegeler tarafından oylanıp görevine devam edecek.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, x hesabından, "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan istişareler ve gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonrası 8. Olağan Kongre döneminde Taraklı İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Özen ile yola devam kararı alınmıştır. Taraklı ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." diyerek duyurdu

Mustafa Özen kimdir?

AK Parti Sakarya'da Taraklı ilçesinde 8. Olağan kongre öncesinde genel merkezde yapılan istişare sonucunda mevcut Başkan Mustafa Özen ile yola devam kararı alındı. Peki, Mustafa Özen kimdir? İşte detaylar..

15 Ocak 1983 yılında Taraklı'da doğdu. 2008 yılından itibaren Ak Parti'de yer alan Mustafa Özen, 2014 ve 2019 yıllarında meclis üyeliği yaptı. 2020 yılından 2023 yılına kadar Yönetim Kurulunda görev alan Mustafa Özen, 2023 yılında Taraklı İlçe Başkanlığı görevine getirildi. İş insanı olan Mustafa Özen , genel merkez tarafından 8. Olağan kongrede tekrardan göreve getirildi. Özen, evli ve 3 çocuk babasıdır.

#istisare-yeni #bakan #ozen

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.