Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

2. Etap Kamulaştırma da Tamamlanmak Üzere

Kayaboğazı Gölet Projesi Mevkiinde Arazi Sahipleri İle 2.Etap Kamulaştırma Pazarlığı da Tamamlanmak Üzere
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

 

Sakarya İli Taraklı İlçesinde 2100 hektar tarım arazisine sulama suyu temin edilerek ülke ekonomisine katkı sağlayacak olan Kayaboğazı Sulama Göletinin 2008 yılı yatırım programında ihale edilerek yapımına başlanabilmesi için kamulaştırma yapılacak gayrimenkul sahipleri ile kıymet takdir bedelleri görüşüldü. Taraklı Kaymakamlık salonunda İl Özel İdaresi yetkilileri ile Duman Köyü, Çamtepe ve Pirler Köyünden gölet gölalanı ve gövde alanı sahası içinde kalan toplam 94765,35 m2’ lik alanın sahipleri olan 20 kişi hazır bulundu. İl Özel İdare Müdürlüğü Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Şeref Kurt arazi sahipleri ile yaptığı görüşmede “Kayaboğazı Sulama Göletinin kamulaştırılmasının yapılması için 90.000 YTL ve 60.000 YTL olmak üzere 150.000 YTL ödenek ayrılmıştır. Arazilerin kıymet takdiri bedeli il özel idaresi tarafından peşin bedelle pazarlık sonucu satın alınacaktır. Yer sahipleri ile yaptığımız görüşmelerde ve pazarlıklarda kamulaştırmada önemli adımlar attık sözleşmelerimizi gerçekleştirdik, çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz” dedi. Şeref Kurt “İlk etap kamulaştırmada 20.000 dönüm alan kamulaştırılmıştı. Geriye yaklaşık 80 dönüm kamulaştırılacak alan kalıyor. En kısa sürede bu kamulaştırmaları da gerçekleştirerek gölet projesinin Mart ayında ihalesinin yapılması ile ilgili çalışmalarımızı tamamlayacağız “dedi.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ismail dağ
12.01.2008 / 20:09:21
Kardeşim buraya neden dönüm başı kaç lira veriyorlar neden yayınlamıyorsunuz.Herkes bilmiyorki._____________Editör Notu:.:))))))))))emrin olur, üçüncü etap kamulaştırmda fiyat tarifesini Taraklı Ajansın Özel ilavesi olarak koyarız. :))))İzzettin Kömürcü
ismail dağ
13.01.2008 / 20:17:52
Hah oldu mu şimdi? Yorum'un alına yorumdan bağımsız olmamak koşulu ile başka bir yorum.Ne anladım şimdi ben.Editör kim İZzettin Kömürcü mü, ben siteyi Mehmet Ali Hoca yapıyor zannediyorum ama ... Şimdi bir yoruma bu şekilde müdehale etmek ne kadar doğru tartışmak lazım.Olmuyor kardeşim olmuyor.Altına sende yorum yaz herkez okusun.Hem size emir veren mi var ki.Kim emir vermiş nerde vermiş kim görmüş.Ne oluyoruz merak etmişiz bir konuyu merakımızı belki canınızın istemediği şekilde dile getirmişiz ama ben sizin sitede bunu ilk kez gördüm yorumun hemen altına yorumdan bağımsız olmayan bir yorum.Okumayalım mı kardeşim, bir istekte bulunmayalım mı sövmedik bi şey yapmadık kötü bir şey söylediğimi de zannetmiyorum ne bu kızgınlık.Benim kimseye emir verme gibi bir düşüncem ve arzum yok.Ama değerli editör nedense üslubuna bakılırsa birden hiddetlenivermiş iyi o zaman diyecek bir şey yok. Selametle kalın telefon eder o şekilde öğreniriz biz de kaça aldıklarını.Bizim de 12 dönüm tarla var da!!________editör Notu::))) Salla yavrum İsmail salla...Atış serbest...Seni boş bırakırsak kafa göz çıkartısın ben bilirim...(İzzettin K )
ismail dağ
13.01.2008 / 21:17:21
editör Notu::))) Salla yavrum İsmail salla...Atış serbest...Seni boş bırakırsak kafa göz çıkartısın ben bilirim...(İzzettin K ) ne sallıyoz çorba kasesi mi? Aferin izzet be. Niye serbest bırakmamak gerekiyor.Birinie bişey mi yapmışız kendini okutmamamk için debelenme izzet.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.