Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

MHP'li Eski Vekil Gül Vefat Etti

Eski MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Gül, iş amacıyla gittiği Ukrayna'da vefat etti.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

Alınan bilgilere göre Gül, kereste işi için Ukrayna'ya gitti. Gül, Ukraynalı bir işadamı ile Türkiye'ye kereste ithal etmeyi planlıyordu. Yaptığı bazı görüşmelerin ardından fenalaşan Gül, önceki gün hastaneye kaldırıldı. Bir süre yaşam ünitesine bağlı kalan Gül, dün öğleden sonra hayatını kaybetti. Ölümün, kan pıhtılaşması sebebiyle olabileceği üzerinde duruluyor.

Bu arada Gül, son dönemde bir kitap üzerinde çalışıyordu. 'Kürtler ve Kürtçülük' konusunun irdelendiği kitapta, Kürtlerin ortaya çıkışı, Yahudi ve Ermenilerle olan ilişkileri ele alınıyor. Türkiye'deki Kürtçülük hareketini kimlerin desteklediği, Hazar Yahudileri ve Barzani ailesi de çalışmanın dikkat çeken konularından. Mehmet Gül, bir süre önce İstanbul Bahçelievler'de açılan Metroport Alışveriş Merkezi'nde önemli bir fast food zincirini de işletmeye başlamıştı.

1950 yılında Yozgat'ta doğan Mehmet Gül, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Evli ve 3 çocuk babası olan Gül, 21. dönem MHP milletvekili olarak TBMM'ye girmişti. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Gül'ün ölümü üzerine yayımladığı başsağlığı mesajında şunları kaydetti: "Öğrencilik yıllarından beri kendisini Türk milletinin varlığına, birliğine ve yücelişine adamış; milliyetçi, vatanperver, idealist bir dava adamı olan değerli kardeşim Mehmet Gül'ün vefatını büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, dava arkadaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum."



haberzade

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

yusuf kabak
14.03.2008 / 16:26:53
Kendisİni bir dost davetinde görmüştüm. Tanıştık ve bir kaç soru sormuştum. Hiç eğip bükmeden cevapladı. Bazende televizyon proğramlarında görür, izlemekten büyük keyif alırdım. Adam gibi adamdı. Ülkesi için yapamayacağı yoktu.İman denizinde kulaç atan bir inanmışı o denizin kıyısına bile uğramayan nasıl görsün.Tevazu mahviyetinin erittiği ile gurur putunun dirilttiği arasında dünya ile ahiret arası mesafe var. Beyniyle düşünürdü..Sevenleri sevmeynlerden çoktu..Genç yaşta Rahman!a yürüdü. Mekanın cennet olsun. Tüm sevenlerin ve gönüldaşların başı sağ olsun..
Nevzat AKAY
15.03.2008 / 10:44:15
Türk siyaset tarihimizin renkli siması Mehmet GÜL ün genç yaşta vefatından büyük üzüntü duyduk.Kederli ailesine,M.H.P taşkilatına başsağlığı diler.Mehruma Allahdan rahmat dilerim.Taraklı D.S.P İlçe Başkanı Nevzat AKAY

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.