Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

35 dereceyi bulan sıcaklara dikkat!

Türkiye, oldukça sıcak bir hafta geçiriyor. Bazı bölgelerimizde sıcaklık gölgede 30 derecenin üzerinde.. Hissedilen sıcaklıklar ise 35 dereceyi buluyor. Bölge bölge değerler:
Enes ÇINAR Enes ÇINAR
Yayın: Güncelleme:

Bugün Marmara'da güneş hakim. İstanbul, İzmir ve Bursa’da lodosdan esecak rüzgar nem oranını artıracağından sıcaklığı 36-37 derece civarında hissettirecek. Halsizlik ve başağrısı gibi sağlık sorunları görülebilir. Bugün gölgede İstanbul 32, Ankara ve İzmir 33, Bursa 34 ve adana 36 derece. Marmara’da Çarşamba gecesi ve Perşembe günü kısa süreli yaz yağmurları görülebilir. Yarın Edirne 33, Balıkesir 34, Sakarya 36 dereceye çıkacak.

İç Anadolu’da önümüzdeki günlerde hava bol güneşli. bu bölgede de lodosdan esecek rüzgar sıcaklığı 35 dereceye doğru yükseltiyor. Yarın sıcaklık Konya’da 30, Eskişehir’de 33, Niğde’de 31 derece.

Ege’de bugün sıcaklıklar 31-34 derece arasında seyredecek, ancak lodosdan sert esecek rüzgar, nem oranını artırağından bunaltıcı bir hava olacak. Sıcaklık kıyılarda 37-38 derece hissedilecek, dışarıda uzun süre kalınmamalı. Yarın ve Perşembe günü bulutlanma biraz artabilir, ancak hava yine sıcak olacak. Yarın Denizli 33, Bodrum 34, Kütahya 31 derece.

Akdeniz’de, termometrenin gösterdiği sıcaklıklar Marmara ve Ege’deki değerlerde seyrediyor, ancak bu bölgede hava daha nemli, hissedilen sıcaklıklar 40 dereceye yakın. Anamur’da nem oranı yüzde 85 lere kadar çıkıyor. Güneydoğu’da gece sıcaklığı ortalama 17, gündüz sıcaklığı ise 37 derece. Yarın Antalya 33, Gaziantep 36 derece.

Doğu Anadolu’da hava açık, rüzgar zayıf ve sıcaklık daha da yükseliyor. Perşembe günü yaz yağmurları görülebilir. Yarın Erzurum 24, Malatya 32, Van 25 derece.

Karadeniz Bölgesi’nde de hava güneşli, sıcaklık yükselmeye devam ederken, Çarşamba günü Trabzon çevrelerinde 30 dereceyi geçecek. Nem oranı ise düşüyor. Yarın Trabzon 26, Samsun 30, Bolu 32 derece.


Güneydoğu'da hava güneşli. 36-37 derecelere ulaşan sıcaklıklar önümüzdeki günlerde de durumunu koruyacak.


#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.