Geri

Taraklı’da Bir Bardak Çayın Tadı Bile başka

İnci ÖKTEN İnci ÖKTEN
Yayın: Güncelleme:

Taraklı’da yaşayanlar çok şanslı.  Keşke benim de fırsatım olsa, her gün o Taraklı havasını solusam. O temiz hava anlatılmaz sadece yaşanır. Hele o meydandaki parkta bir bardak çayın tadı bile bir başka. Taraklı ve Taraklı insanını tanıma fırsatı bulduğum için kendimi de şanlı görüyorum.

Bu güne kadar Taraklı’ya gitmek bir kere nasip oldu. Ama o günümü unutamıyorum. İnanılmaz huzur buldum. Bir doğa, o manzara, o sıcak insanlar bu kadar mı birbirini tamamlar. Hepsi bir arada. Durum böyle olunca Taraklı’dan ayrılmak istemiyorsunuz. Keşke akşam olup gitme vakti gelmese de, biraz daha huzurlu vakit geçirsem diye düşünüyorsunuz.


Taraklı’yı bir kez görmeme rağmen bir çok kişi gibi bende hayran kaldım. Her ne kadar Taraklı’dan uzak kalsak da, TARAKLI AJANS sayesinde özlemimizi gideriyoruz. Tarakliajans gerçekten, internet haberciliğinde yaptığı yayınlarla okuyucusuna güven veren, okuyucusunun her zaman yanında, onun gözü, kulağı olan bir haber sitesi. Bu sitede Taraklı insanının içtenliğini, o eşsiz güzelliğini görüyorsunuz. Tamamen sıcak, samimi ve doğal insanlar.


Taraklı bu güne kadar turizmde hak ettiği yere belki gelemedi ama bundan sonra geleceğine inanıyorum. Turizmde Taraklı hak ettiği yere oturacak ve bir gün yaylaları, tarihi konakları ve eşsiz doğa güzelliği ile vazgeçilmez turizm bölgelerinden biri olacak.


Vali Nuri Okutan döneminde Taraklı’nın tanıtımı hızlanmıştı.  Okutan, Taraklı’nın turizme kazandırılmasına öncülük yaptı. O günlerde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) bağlı 45 turizm şirket yetkilisi Sakarya’ya davet edilmişti ve ilimizin turistik ilçelerini gezdiler. Bu ilçelerden biri de Taraklı ilçemizdi. TÜRSAB’ın Sakarya gezisinde yer alan 45 turizm şirketinden biri olan Buklamanya şirketi, Taraklı’ya turlar düzenleyeceğinin sözünü vermişti.


Taraklı Ajans’tan okuduğum haberlere göre, Taraklı her gün birileri tarafından keşfediliyor. Ünlü sinema sanatçıları, yönetmenler, oyuncular, siyasetçiler ve turizmciler, ilçeyi ziyaret ediyor ve hayran kalıyor.


Böyle şirin bir ilçenin internet sitesinde köşe yazmak da, ayrı bir güzellik. Taraklıajans’ın bu 2. yılında sitenin hazırlanmasında emeği geçen tüm çalışanlarını ve köşe yazarlarını kutluyorum.

Daha nice yıllara TARAKLI AJANS.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İzzettin KÖMÜRCÜ
12.06.2008 / 17:47:19
İnci Hanım Çok Teşekkürler. Taraklı'nın sesinin duyurulmasında sizlerinde katkısı çok büyüktür. TARAKLI AJANS İnternet Gazetesi Olarak aynı şevk ve azimle çalışmalarımızı sürdürmeğe devam edeceğiz.
ismail yavuz
21.06.2008 / 18:28:57
gurbette yasayan biri icin hatta bu gurbet okyanus asiri bi yerde ise sadece basliga bakmak bile yetiyor duygulanmak icin. hele birde bu yaziyi Taraklili olmayan ve ilk geliste bu sicakligi,hosgoruyu,sevgiyi ve Anadolu insaninin en guzel ornegini hissedebilmesi biz Tarakklililar icin ne buyuk bir onur. Insallah Taraklimiz hakettigi degeri birgun yakalayacak ve insallah biz de bu sevgiye hep layik kalacagiz...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.