Geri

Ak Partililere Büyük Moral


İnci ÖKTEN İnci ÖKTEN
Yayın: Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin toplu açılış töreni için ve Milli Tank Projesi’nin imza töreni için ilimize gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kent Meydanı’nda halkla buluştu.
AK Partililerin Meydanı dolduramama korkusu akşam saatlerine kadar sürdü. Ancak Saat:18.30 sularında ilk kez bir mitinge ev sahipliği yapan Kent Meydanı, bir anda coşkulu bir kalabalık ile dolup taştı.
Meydandaki kalabalığın tahmini sayısını meslekteki tecrübeli ağabeyimiz Cevdet Güngör’e sordum. Çünkü bu konuda Cevdet Ağabeyimiz tecrübelidir, şaşmaz. Yaptığı tüm tahmin ve istatistikleri doğru çıkar. “25 bin kişi var” dedi.
Ne AK Partililer ne de, muhalefet partiler meydanda bu kadar kalabalık beklemiyordu. Üstelik Kent Meydanı, daha önce mitinglerin yapıldığı Gar Meydanı’ndan çok daha büyük bir alandı. Böyle bir dönemde, burada bir miting yapmak da cesaret isterdi. AK Parti bu cesareti gösteren ilk parti oldu.

25 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen miting son günlerde kapatma davası ile zor günler geçiren AK Partililer ve hakkında çeşitli iddialar öne sürülen Başkan Aziz Duran’a da büyük moral oldu. Başkan Duran, Başbakan’ın katılımı ile gerçekleştirdiği açılışlarla bir anlamda şov yaptı.
Başkan Duran ve Duran’ı tören süresince yalnız bırakmayan eşi Nesrin Duran’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Meydandaki kalabalık AK Partililerin bir anda yüzünü güldürdü.3 dönemdir belediye başkanlığı koltuğunu koruyan Duran, bu mitingle eski havasını yine yakaladı.

Başbakan meydanı dolduran kalabalığı görünce, coştu ve coşturdu.
Meydanları dolduran Sakaryalılara seslenen Erdoğan, tüm ilçelerin isimlerini tek tek sayarak herkesin gönlünü almayı da başardı.
Sakarya’nın kalbindeki yerinin ayrı olduğunu belirten Başbakan’ın, ilimizin farklı bölgelerinde yapılan hizmetlerden detayları ile birlikte verdiği örnekler ise dikkatlerden kaçmadı.
Erdoğan dersine iyi çalışmıştı, Sakarya’da yaşayan biri gibi Karapürçek’ten, Karasu’dan, Kocaali’den, Hendek’ten, Mekece yolundan söz etmesi tüm gönülleri fethetti. Erdoğan, bu işi gerçekten çok iyi biliyor. Bir Başbakanın ilçeleri geçtik, Karapürçek gibi beldelere kadar isimleri ezberinde tutması halkın kendisine olan sevgisini daha da artırıyor. Çünkü biliyor ki, o meydan da, o bölgelerden gelen insanlar da var.

Ulusal basının da yoğun ilgi gösterdiği mitingte, ulusal basın daha çok kapatma davası ile ilgili sözcükler bekledi. Ancak Başbakan Erdoğan, kapatma davası cümlesini kullanmadan da, halka önemli mesajlar verdi. “Biz bugün bu meydandayız, yarın da bu meydanda olacağız” gibi sözcükler kullandı.

Kapatılması hiç gündemde olmayan bir partinin lideri gibi konuşan Başbakan Erdoğan, “Bizde Yorulmak, rehavete kapılmak, vazgeçmek, mazaret üretmek yok. Birileri laf üretmeye devam ettin, biz fikir üretiyoruz, hizmet üretiyoruz, üretmeye de devam edeceğiz” cümleleri ile parti kapatma konusunda ne kadar rahat olduğunu da gösterdi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Mete güngör
2.08.2008 / 11:10:19
arkadaş onu bunu bilmem ama bu ak partinin duracağı,iktidardan ineceği filan yok!diğer partiler şu durumda iğreti gibi duruyo.demokrat partiye ne kadarda benziyo ak partinin çıkışı.sonu benzemese bari(amin)

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.