Geri

Makam Aracı

Başkan Özkaraman'a 2009 Model Makam Aracı Kiralandı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı Belediyesi kiralama usulü ile belediyeye yeni makam aracı satın aldı.Özkaraman makam arabası ile ilgili AA muhabirine verdiği bilgide "2009 model Ford Focus marka otomobili bir yıllığına kiraladık.Aracı yakıt dışında tüm masrafları şirkete aittir Aylık olarak kiraladığımız bu araçtan önce de Renault Megan marka aracımız mevcuttu.Araç kiralamalarında KDV oranının % 1 den %18 e çıkması sebebiyle başka araç kiralmamız gerektiği için makam aracımızı yeniledik "dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ethemcihan
7.08.2008 / 11:52:06
geçen milli eğitimle ilgili bir haberde sokağa atılacak paramız yok deniliyordu.Belki ikisinin arasında bir bağ yoktur ama ben eğitime verilen önemi belirtmek için yazıyorum.Okul için tamirat parası yok,belediye başkanına yeni bir araç kiralamak için var.Çocuklarımıza bu kadar önem veriyoruz.Onlarçatısı akan bir okulda eğitim görebilirler ama başkan2009 focustan aşağı arabayabinerse olmaz.
taraklı@taraklı
9.08.2008 / 01:42:41
çatısı akan okulun bakımı yapılıyor ama gerçek değerine indiridikten sonra yapılıyor.bununla başkanın makam aracı arasında bir bağlantı kurmaya çalışılıyorsa bunun arkasında birşeyler aramak lazım.zamanında sıfır araçlar alınıyorda kimsenin sesi çıkmıyordu.tabi konuşan taraklı yı buldunuz konuşun yazın beyler.bir kerede taraklı için iyi olmuş diyen yok.hep muhalifsiniz.çalışmalar hakkında yazsanızda bu işleri yapanlar biraz daha azimle çalışsa.
Özcan ÖZEN
10.08.2008 / 02:57:12
Sayın Taraklı Belediye Başkanına yeni makam aracı hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin. Her belediyede olduğu gibi Taraklı belediyesininde araba yenilemesi gayet normal bunda anormal bir durum yok çevremizdeki içelere bakarsanız diğer belediyelerin makam araçları 2.el yada düşük model olmadığını görürsün arkadaşım.Keşke başkan B.M.V yada Mercedes kiralasaydı sanırım başkan belediyenin bütçesini kısmak için böle bir yola başvurdu.Saygılarımla.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.