Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Yazıklar Olsun

Taraklı Devlet Hastanesinin hali Yine Yürekler Acısı. Taraklı’ da yapımı tamamlanan ancak bir türlü akıbeti belli olmayan devlet hastanesinin hali yürekler acısı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:



30 yataklı devlet hastanesi olarak temeli atılan ve tamamlanamadığından dolayı demirleri çürüyen 18 yıl aradan sonra lojmanları ile birlikte tamamlanan hastanenin içerisinde mutfak malzemeleri hasta yatakları ve birçok malzeme daha önce kendini bilmezler tarafından talan edilmesi ile birlikte hastane binasının kapı cam ve çerçeveleri de kırılarak zarar verilmişti
Devlet Hastanesinin tadilatının yapılmasından sonra bina aynı şekilde yine kendini bilmez kişiler tarafından talan edilerek adeta kullanılmaz hale getirildi.
Duyarlı vatandaşlar devlet hastanesine zarar veren cam çerçeve ve kapıları kıranların insanlıktan nasibini almamış kişiler olduğunu söyleyerek asıl sorumluların Taraklı nın en güzel yerinede ki bu binanın hangi amaçla kullanılacağına karar veremeyenlerindir” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

deniz üstün
26.08.2008 / 06:23:21
ben izzettin ağbimize katılıyorum,fakat böyle arasıra çıkan cılız sesler birşey ifade etmiyor,bence tüm taraklılı hemşerilerimiz gerekirse imza toplayarak adapzarı valimize bu durum anlatılmalı,devletin malı bu kadar deniz olmamalı o da halledemez ise ankaraya çıkılmalı taraklı belediyesi devletten bu kadar az pay alırken bu binanın çürümeye terk edilmesi düşünülmesi gereken bir olay neyse izzettin ağbi bu kanayan yarayı bizlere hatırlattığın için teşekkür ederken biz adapazarında oturan taraklılılar olarak sizlerin yapacağı hertürlü eyleme destek vermeye hazırız en azaından şahsım adına ben bu binanın değerlenmesi için sizlerin yapacağı herşeye varım saygılar.
Mehmet Kara
26.08.2008 / 09:40:52
Bu binayı ne zaman görsem içim sızlıyor.Tamam hastahane olmayacaksa başka yollardan değerlendirilebilir.Ama böyle terk edilmiş bir durumda olması insanın içini sızlatıyor.Lütfen Taraklılılar olarak bu binaya sahip çıkalım,değerlendirilmesi için hep beraber sesimizi yükseltelim.lütfen biraz duyarlı olalım.Yazık orada yatan hepimizin malı,parası heba oluyor.yeter artık çözüm zamanı,artık duyarlı olma zamanı.l ü t f e n SAYGILARIMLA
M. Ali ÇINAR
26.08.2008 / 09:57:03
Bu manzara sadece buraya ait değil, Türkiye'nin neresine giderseniz gidin, devleti koruma adına nutuk çekenler, devletten nasıl geçiniriz hesaplarını yapıyorlar. Böyle manzaraların üstünü örtüp geçenler, yol harcirahlarından bir kuruş bile bırakmıyorlar. Kimin umrunda ki, niçin bukadar fakiriz bizler. Devletimizi, beytülmalı korumadığımızdan. çarçur ettiğimizden. İnan yine kimse aldırmayacak. Bakıp geçecekler. Ama şunu da unutmayalım ki, bu ülkeyi candan sevenler hala tükenmedi, tükenmeyecek. Bir şey bekliyorum Ülkemizi samimi sevenlerden. Yeter deyip sesimizi yükeltelim, birlik olalım. yoksa malı götürenlerin nutukları daha bizleri çoooook uyutur. Duyarlılığın için Teşekkürler.
İzzettin KÖMÜRCÜ
28.08.2008 / 11:10:31
!!!! YUH OLSUN !!!! NEDİR BU TEPKİSİZLİK...
Mehmet Ali TETİK
29.08.2008 / 00:24:24
Bir değil binlerce kez yazıklar olsun... Bu hastane verem ve ya kanser hastaları için kullanılabilir, bu bölgede olan insanlar İstanbul'a tedavi olmaya gidiyorlar. Yetkilileri harakete geçirmek için kamuoyu oluşturulmalı.Selamlar
huseyin
3.09.2008 / 14:56:03
BENCE TARAKLI HALKI BUNU HAKEDIYOR NEDEN MI INSAN KENDI ICIN YAPILAN YERE SAHIP CIKMALIDIR. HEEYY TARAKLI HALKI HAKKINA SAHİP CIK DEVLET YAPTIRMIS ACTIRMAK SANA DUSER TEPKINI KOY HASTANEYE KAVUS SAGLIGINA KAVUS UNUTMA SEN KENDINI DUSUNMEZSEN KIMSE SENI DUSUNMEZ.
İSTANBULLU
5.09.2008 / 00:29:56
Böyle bir haber için geç kaldınız. taraklı da turizm dediniz yol dediniz baraj dediniz ama HASTANEMİZ demediniz gelen yetkileri hiç bu hastaneyi gezdirdinizmi tarklı siteleri olrak hangi biriniz gündem oluşturmak için çaba gösterdiniz Önce iğneyi kendimize batırmak gerekmiyor mu hayırlı ramazanlar
yasemin
5.09.2008 / 11:16:40
yazıklar olsun bunu yapanlara..
İzzettin KÖMÜRCÜ
5.09.2008 / 14:04:09
"İstanbullu" rumuzlu beyfendi.istanbullardan ahkam kesme lütfen...Hastane için Günah keçisi arayacak değiliz.Farklı Haber siteleri beni bağlamaz.Bizim haber sitemizden söz ediyorsan bakarsın haber arşivimize görürsün.Adını yazma cesareti gösteremeyen bir kişinin bize iş öğretmeye kalkması anlamsız.Gir TARAKLI AJANS arşivine bak lütfen.Eğer gerçekten Taraklı yı seviyorsanız yorumlarınızı gerçek isminizle yazınız .Aksi takdirde yayınlamam.Artık hatırlatmaya gerek olmamalı..
Halim KÜÇÜKÇINAR
5.09.2008 / 16:58:54
Bu konu ile ilgili muhtelif kereler taraklılı siyasilerle konuştum.Hastanenein faaliyete geçirilmesinin en az üniversite kadar önemli olduğunu düşündüğümü söyledim.Ama bu hastanenin açılmasının taraklı için mümkün olmadığına o kadar ikna olmuş larki bu iş zor görünüyor.Özellikle uzman doktorlar gelmeyeceği konusunda ciddi umutsuzlukları var.Ama her gün bir şeyler değişiyor.Tam gün yasası diye bir şey gündemde.Öyle zannediyorum ki bu yasa çıkarsa uzman doktorların gelmemesi için bir neden yok.Yüksek okul için çaba gösteren herkese teşekkürler.Bu konudada gayret gerekiyor bence.Taraklının şu an yaşayan nufusunun yaş ortalaması ne kadar yüksekse köylerinde durumu aynı sanırım. Devlet bazı hizmetleri verirken karlılığa verime falan bakamaz bakmamalı.bina hazır.istihtam edecekleri doktoru bulsunlar.Eğer taraklı hiç bir doktorun gelmeyeceği kadar kötü bir yerse o zaman ŞARK HİZMETİNE saysınlar bak nasıl sıraya giriyor doktorlar.Hem savci hakim çğretmen geliyor.doktor niye gelmesin.
fatma tezel
7.09.2008 / 13:10:09
geç kalınmış bir tepki teşke üzerine gidilse,de birşeyler yapılsa. Bizler diyorum çünki bende bi taraklılı olarak hep yorganı kafamıza çektik . beni sokmıyan yılan hesabı .ama artık birşeyler yapmanın zamanı geldide geçiyor.ben çok uzaklardayım ama gönlüm hep sizlerle banada bir görev düşerse her zaman yanınızdayım. taraklıyı,taraklıya gönülveren herkesi seviyorum.
ibrahim eker
8.09.2008 / 01:55:31
Tarakli'da 2 yildir gorev yapan bir ogretmenim. burada zorunlu hizmetimi tamamliyorum. Bu sirin ilcenin bence en oncelikli sorunu sagliktir. Burada gorev yapan doktorlarimiz ellerindeki kisitli imkanlarla en iyi hizmeti vermeye calisiyorlar. fakat teknik cihazlar yetersiz oldugu icin kan tahlili ya da rontgen filmi cektirmek gerektiginde insanlar geyve'ye gitmek zorunda kaliyor. 2.sorunumuz da ulasim oldugundan bir cok kisi icin (kendi araci yoksa) geyve'ye gitmek de buyuk bir sorun. Insallah yetkili kisiler bu sorunu en kisa zamanda cozer ve Tarakli'nin saglik sorunu hallolur. saygilar...
öğretmen
9.09.2008 / 21:11:21
Böyle bir nimetin çürümeye mahkum bırakılması çok anlamsız ben taraklıda görev yapan bir öğretmen olarak taraklı halkını kınıyorum. Sahip çıkmıyorlar memleketinin içindeki değerlere onlar tepki göstermezlerse kim tepki gösterecekki bu rezalete. Lütfen arkadaşlar kendinize gelin ve memleketiniz için herşeyin en güzeli için çaba gösterin burası sizin toprağınız güzelleşmeside sizin yararınıza saygılar.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.