Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Allah Korudu

Yetkililere Sesleniyoruz, BAŞKA KAZALAR OLMASIN !!!
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Ankara – İstanbul arasında ulaşımı sağlayan ve halen yapımı devam eden Taraklı - Geyve arası Akseki mevkiindeki trafik kazasında maddi hasar meydana geldi.
Önceki gün saat 15: 30 sularında meydana gelen kazada, S.P. (54) nin kullandığı 34 UZ 0512 plakalı özel otomobil yoldaki bariyerlere çarptı. Çarpma sonucunda aracın arka koltuğunda bulunan E.G (65) başını otomobilin camına çarpması sonucu yaralandı. Yaralı E.G Geyve Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Öte yandan Akseki mevkiinde kazanın meydana geldiği virajda pek çok başka kazalarında meydana gelebileceğini belirten araç sürücüleri, yetkililerin önlem almasını isteyerek başka kazaların yaşanmamsını dilediklerini ifade ettiler.

Kaynak:www.geyvehaber.com/Namık Cihan

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İsmail DAĞ
27.10.2008 / 23:39:04
Olağan üstü haller dışında bu bölgede doğru dürüst gidildiği taktirde kaza olacağını pek zannetmiyorum.Ancak ne var ki yol diğer yola oranla azıcık düzgün olunca biz zannediyoruz ki yarış pistine girdik ve Allah ne verdiyse basıyoruz ve sonunda üzüntü verici hadiseler oluyor.Şayet biz kendimizi düzeltmediysek yetkililer ne yapsın.Boğaz trafiği gibi bayırın üstündeki araçları tek tek durdurarak kılavuz şoför temin edilemez ya.Önemli olan millet olarak kurallara uyma da güçlük çekmememiz.Zor geliyor nedense.O virajın bir iniş hızı var ve başta da yazdığım gibi olağan üstü bir durum olmadıkça o yolda o hızla kaza yapılması mümkün değil. Bence yapılması gereken kaza olmasın gibi biraz da her suçu ya da sıkıntıyı yetkililere atmak yerine halkı ve muhatapları bilinçlendirme harekatına girişmek gerekliliğine inanıyorum.Mesela "Aman sevgili sürücüler şu yolun şu bölümünde çok dikkatli olun burası çok tehlikeli" gibisinden. Belki bir kişi uyarıyı dikkate alır ve bir hayat kurtulur ne dersiniz?
Kadir DEMİR
28.10.2008 / 10:24:52
İsmail DAĞ'a ; Abicim sana katılalım katılmaya, lakin...Bu yollar dünyanın parası harcanarak ve uzun vade düşünülerek hizmete açılıyor.Bahse konu virajlar biraz daha geniş tutularak yapılamazmıydı? Bal gibi de yapılırdı tabiiki.Virajdaki tepe 5-10 metre daha alınıp (hem üstten hem de yamaca doğru) sonra hizmete açılması gerekirdi.Orada hem eğim çok hem de viraj keskin.Hafta sonu cemiyet münasebetiyle köye gitmiş dönüşte anılan virajda bende sıkıntı yaşamıştım.Hem de bildiğim halde.Şu var ki yağışlı yada buzlu havalarda orada direksiyona hakim olamazsınız.Daha çook üzücü belkide ölümle sonuçlanacak olaylar yaşanabilir.Bence vakit erken gereği yapılabilir. Türkiyemizin bir çok yerinde bu tür yolları daha da genişletilmiş olarak görmemiz mümkün.Hal böyle olunca niye bizim oralarda da adam gibi çalışma yapılmasın dimi ama.Sakın olaki sürücüleri falan kayırdığım aklınıza gelmesin.Tek isteğim YAPILAN İŞİN ADAMM GİBİ YAPILMASIDIR...
öznur
29.10.2008 / 02:43:33
ne olursa olsun yolun virajı hakikaten çok kötü. tamam biz sürücüler dikkat edelim hız yapmayalım da lütfen yetkililerde gerekli önlemleri alsınlar.çünkü önümüz malum kışşşşş.ve yollar buz pistine dönüyor.ne olur kimsenin canı yanmadan ocaklar sönmeden gereken yapılsınnnnn.neee olurrrr.
uğur koç
30.10.2008 / 19:44:17
Buradan yetkililere hep sesleniyoruz ama hiç bir zaman kendimizde hataları bulmuyoruz bizler bazı şeylere dikkat etsek bunların hiçbiri başımıza gelmez.Yolumuzun o kısmında gercekten keskin bir viraj var ama daha dikkatli olursak hiçbir kazayla ve böyle kötü haberlerle karşılaşmayız...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.