Geri

Taraklı'da Bir Yenilik Daha

Yunuspaşa Çarşısında restorasyonu tamamlanan handa açılan "Han Sofrası" Müşterilerine hizmet vermeye başladı.
Serkan ÖZEN Serkan ÖZEN
Yayın: Güncelleme:

 

TARAKLI’DA YUNUSPAŞA ÇARŞISINDA YENİ HİZMETE AÇILAN HAN SOFRASINDA “FASIL” GECELERİ

 

Taraklı’ da Yunuspaşa çarşısında yeni hizmete açılan yöresel yemekler ve içeceklerden oluşan Han Sofrasında Fasıl geceleri düzenleniyor. Taraklı Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından önceki akşam tertiplenen Fasıl gecesine Sanat müziği severler katıldı. CHP Taraklı Belediye Başkan Adayı İzzettin Kömürcü’ nün de misafir olduğu gece hakkında Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı A. Haluk Pektaş “Böylesine güzel bir mekanda ud, cümbüş ve darbuka ile gönlümüzce eğlenmek ve sanat icra etmek çok güzel” dedi. Taraklı’ da tarihi bir mekanda herkesin huzurla beraberce bir araya gelip sohbet edip vakit geçirmelerine katkı sağlayacak işletmeyi hizmete açmaktan mutlu olduğunu söyleyen “Han Sofrası” işletme sahibi Sıtkı Buluntekin soframızda her gün yöresel yemeklerimiz mevcuttur. Müşterilerimize Keşkek, Mantı, Makarna ve Köpük Helvası başta olmak üzere her çeşit yöresel börek ve çöreklerimiz ile hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Amacımız ilçemize gelen turistlere ve müşterilerimize en iyi şekilde hizmet sunmaktır “dedi.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Ufuk ŞEN
14.12.2008 / 16:09:17
Böyle bir yere ihtiyaç vardı. Hayırlı olsun. Taraklıya gelince Fotoğraflardaki aynı kadro ile Fasıl yapalım.
ahmet berik
14.12.2008 / 16:19:47
yap işlet çok güzel sayın başkan neden bu işi işsiz gençlere devretmiyo hala anlayamadım.top onun saha onun istediği gibi oynasın şimdilik.
Veli
14.12.2008 / 18:49:41
Bu işletmenin belediye ile ne alakası var anlayamadım. Binayı 15 yıllığına kiralayıp restorasyonunu yapan Özel İdare...Kiraya verende özel İdare...Özel İdare burayı kiraya vereceğini ilanlarla duyurdu.Lütfen sap ile samanı karıştırmayalım.Amacımız üzüm yemek mi bağcı dövmek mi?
u.sıtkı buluntekin
14.12.2008 / 18:56:32
ahmet arkadaş başkanla ne alakası var ihaleye cıkaran taraklı kaymakamlığı belediye değil" .ayrıca başkan açıklama yaptı halk toplantısında dinlemedin yada anlamadın yada işine gelmiyor senin.ayrıca orada çalışanlar olacak en az üç kişi alınaçak sen merak etme be birader ama ben yaparım diyorsan gel devredeyim sana ama buradan gizli isimle değil..çamur atma mert ol
hüseyin
14.12.2008 / 19:16:58
işsiz genç burayı çay markası ile mi kiralayacak
saime
15.12.2008 / 00:13:22
hayırlı uğurlu olsun sevgili taraklılılar. bayan olarak benimde bir isteğim olucak,haftada birgünde bayanlara açık olsun diyorum selam ve sevgiler
Mustafa
15.12.2008 / 19:56:54
ahmet berik isimli yorumcuyu anlamak mümkün değil.Taraklı ya böyle güzel işletme açılmasından ne rahatsızlık duyulur ki.bazı yorumlar bence art niyetli yazılıyor.İlçeye polis teşkilatı kuruluyor.belediye başkanı polislere ev arıyor buluyor yardımcı oluyor haksız eleştiri yapılıyor.başkan ne yapsa mutlaka bir yanlışı var mış gibi yorumlar yazılıyor.Sanki Taraklı gençleri 4 yıldan beri işsiz..4 yılda taraklı dan göç ne kadar bi söyleyin bakalım.Birde daha önceki dönemlerde göç ne kadar olmuş bakın.El insaf derim ben...yanlış olduğunu yazan çok doğrusunu yazan yok.o nedenle yorumlar kasıtlı yazılıyor.Başkanı sevmemek yapılan hizmeti kabul etmemeyi gerektirmez.yanlışsa yanlış deyinm lütfen.Taraklı dışından Taraklı geçmişe göre çok daha güzel görünüyor.
barış
16.12.2008 / 02:02:34
Taraklı nın böyle bir yere ihtiyacı vardı.çok sevindim.bayramda han cafeye gittim.ortam güzel,mekan güzel,menü de güzel.kutlarım.yalnız bence porsiyonlar küçük fiyatlar büyük.bir kahvaltı için bir çok para ödedik.bence hazır müşteriler alışmaya başlamışken kaçırmayın sıtkı bey.bunu düşünmeniz dileğiyle..
ali_inan
16.12.2008 / 11:53:44
tam tersi bence başkan hala seviliyor mustafa bey yapılanlar ve görülenler pek tutulmamış olabilir gerçekten çünkü başkanın şahsına kötü diyecek bir insan çıkmaz.bu arada han sofrasıda hayırlı olsun geldiğimde ziyeret etmek istiyorum hoşçakalın.
bekir
16.12.2008 / 20:29:26
bende bu yeni açılan Han kafenin yasal olarak maliyeden ve Belediyeden alınmış işletme yetki blgeleri olup -olmadığını soruyorum.Eğer varsa sıtkının dediği gibi belediye ile ilgisi yok,ama eğer bu yasal işlemler tamamlanmadan açılmasına göz yumulduysa.........işte o zaman işin değişik şekillerde yorumlanması doğal olur.Ama yeni yasa gereği iş yeri acabilmek için bazı kiriterlerin ve belgelerin gerekli oldunun bilinmesi göz ardı edilmemesi gerekir diye düşünüyorum.Ben bir tamesini sorayım bakalım ki yangın tüpü ve tüpün faturası var mı acaba...ve Diğer belgeler.........!
u.sıtkı buluntekin
16.12.2008 / 21:21:38
sayın bekir bey diyelim her kimsen sende perde arkasından konuşanlardansın merak etmiş sormuşsun evet yetki belgelerimiz var orası tares restorasyon .tur.inş.mimar.orman ürün.san.ve tic.ltd.şti kuruluşudur her şeyimiz yasal olmakla beraber iki adet yangın tüpümüz vardır faturalı merakınız giderilmiştir umarım maliyet konusu seni alakadar etmez kaça mal olduysa olmuştur ama illada istiyorsan saklanmadan gel sor verelim sana maliyetini BU ARADA HAN KAFE OLAN İSMİMİZİ HAN SOFRASI OLARAK DEĞİŞTİRDİK DUYRULUR YERİMİZ AİLE YERİDİR BAY BAYAN AYIRDIMI YOKTUR TARAKLIDA BİR EKSİK OLAN AİLE CE OTURULABİLEÇEK BİR MEKAN OLMASINI İSTİYORUZ.AYRICA BAYANLARIN İSTEĞİ OLURSA OGÜNÜ BAYANLARIMIZA AYIRABİLİRİZZ .TEŞEKKÜRLER
ahmet karadayıoğlu
17.12.2008 / 17:05:36
sıtkı çok işler yapmışsın bee sen taraklı için elinden geleni yaptın turlara rehberlik ettingezdirdin taraklı evlerinin maketini yaptın restorasyon çalışmalarında kaymakamlık adına çalıştın belediyenin işlerini yaptın da bu işlerin hesabını neden vermiyorsun taraklı halkına sen bunları yaparken bu millet neredeydi anlamadım bukadar çalışma halkımız alışkın değil ona göre tenbellik ruhlarına işlediğinden alışamadılar ançak dedikodu yaparlar kahve köşesinde sen hiç çalışan taraklılı gördünmü çalışmazlar sen onca çalışanın var herkes bir kafadan konuşuyor başkana bulaşamanlar etrafındakileri kötüleme kanpanyası başlatmışlar sen merak etme yoluna devam ettt saygılarrr
fatih
18.12.2008 / 15:34:56
bu bızım genlerımızde var ya hıc bır ıs yapmayı sevmeyız baskaları yapsın derız ama baskaları yaptıgında da cekemeyız bırakın abı bu ıslerı alan almıs ve harikulade mekan olmus tum emegı gecenlerı canı gonulden tebrık edıyorum,saygılarımla..
A.Haluk Pektaş
18.12.2008 / 17:59:46
Kurt kuzuyu yemeye niyetlenmiş,demiş sen geçen sene ben su içerken suyumu bulandırdın.Kuzucuk ben geçen doğmamıştım ama der.Kurt o zaman anandır der.Üzüm yemeyi bahane edip bağcıyı dövmek isteyen adını söyleme cesaretini gösteremeyen YİĞİT!ler delikanlıca ne güzel sorguluyorlar..Mesleklerini tanıyamadığımız için bilemiyoruz ama yaş ve eğitimleri müsaitse bu gibi mesela ruhsatiizin,yangın tüpü ve hatta faturasını soran kişiye maliyede,asayişte falan görev almasını tavsiye ederim..Ülkeme ve memleketime çok katkıları olur..Üretmeden laf edenler,önüne iş konulunca yerinin ve yeninin dar olduğunu söyleyenler neden yapılan her olumlu harekete isimsiz fitneciler (pardon!)kahramanlar olarak tekere çomak sokmaya çalışırlar?Acaba sadece bağcıyı dövmek mi;yoksa fesatlık ve fitnecilikten kaynaklanan klinik vakıa mı?Bilen varsa öğrenelim..
Faruk Serkan
19.12.2008 / 14:48:24
Nasıl gelmişiz bu duruma? nasıl bu kadar ard niyetli insanlar olmuşuz? yapılan herşey de mi batar insana? inanın insanların bu düşüncede olmasından ötürü yanıyor kalbim! içimde yangın tüpüm de yok benim! Ya -yangın tüpüm- yok diye tutuklatın beni; ya da bana hak verin de söndürün alevimi!!!
fatih
20.12.2008 / 16:00:55
tanıtımın önemi taralıda son zamanlarda tristik acıdan cok büyük ölcüde gelişmeler var fakat bence buraların tanıtımı internet üzerinden yaygın bir şekilde tanıtılmalı misal orda yaşananları amatör cekim yaparak internet sitelerinde yayınlamalı.
ergun
21.12.2008 / 23:36:31
yıl 2006 taraklı restorasyon ekıbı olarak işe ılk başladık ve 170 ytl mas alıyorduk ve 2007 yılına kadar boyle devam ettı sımdı beledıyeye bıraz para geldıdıye 170 ytl yı ozaman beyenmıyen ustalar sımdı mı ortaya cıktı benı taraklıya getıren ustam ural sıtkı buluntekın ıle calışmalara devam edıyorum.sımdı bu işler 170 ytl ye calısanların hakkımıdır yoksa ozman lar 170 ytl yı beyen mıyenler pıyasaya cıkanların hakkımıdır bız kımseye restorasyon yapmasın demıyoruz ama vurgec işler olmasın bız yaptımız işlerın herzaman arkasındayız cunku bız bır taresrestorasyon.tur.inş.ltd.sti.kurulusuyuz.kalıtemızı gormek ısteyenler sana soluna bıraz dıkkatlı baksın ozaman fark daha cok fark edılecek.
hakan
22.12.2008 / 01:44:59
oncelıkle sıtkı ustan hayırlı olsun ben cok ıyı hatırlıyorum senın atolyen yukarmahalledeyken el altından senın elınden alındı ıkı sene kadar ac yatıp kalktın ozaman o el altından alan kısıye hıc bısey demedılar de sen sımdı atalye ve kafe acıncamı laf oldu herkez kavede dedı kodu yaparken sen atolyede calıştın kolay gelmedın buralara kımsenın lafına bakıpta kendını perısan etme ınsallah daha da ıyı olcak hersey teprıkler ustam
Kadir DEMİR
22.12.2008 / 10:12:33
Ya bu ne yaaaaaaaa.Allah aşkına bırakın zırvalamayı.Adamlar olmayan hizmeti getirmişler,Allah razı olsun yapanlardan edenlerden diyeceğinize boş boş atıp tutuyorsunuz,ayıp ya.Bi bakın Allah aşkına,güzel olmamış mı?Art niyetli olmayalım ya,El insaf yani...HAYIRLI OLSUN KARDEŞ,MEVLAM UTANDIRMAZ İNŞEALLAH.TİCARETİN DAİM KAZANCIN BOL OLSUN.
candar gişayan
22.12.2008 / 21:16:42
öncelikle yeni faaliyet geçirmiş olduğunuz işletmeniz hayırlı olsun diyerek baişlamak istiyorum. bu sitenin kurucularını da tebrik etmek istiyrum.taraklıyı yıllardır takip ediyoruz gerek yazılı gerekse görsel basından.en çok dikkatmi çeken bu günlerde sıtkı kardeşimizin açmış olduğu bir kafe ve bunun ardına yapılan olumlu veya olumsuz yorumlar bırakın arkadaşlar böyle beyhude çalışmaları belkide bu yorumları yapanların bir çoğu başkalarının kölesi olmuş sanıyorum. kapitalist güçlerin esareti altında kalmış zayıf kişilermi. herkes kendi şine baksa başkasının kuyusunu kazmaya çalışmasa hayat daha güzel olmaz mı? sen bu kişler karşısında ayakta durmalısın bunu idame ettirmelisin.davula vurdukça sesi çok çıkar. sana vuracaklar senin senin daha çok çıkacak bu böyle devam ettikçe sen büyüyecek büyücek ve senin karşında bunlar küçülecek. bu bana yıllar önce memleketimde yapılan davranıştı.
akın
22.12.2008 / 21:26:45
sevgili halkım taraklıya emek veren insanlarla neden ve hangi anlayışla tepki gösterirsiniz anlamak mümkün değil.. öncelikle carşının ortasında bir degeri eski haliyle (harebeyi) yeniledik taraklıya kazandırdık . gece demedik gündüz demedik . ve yine taraklıya hizmet amacıyla hizmetinize sunduk . ihale kaymakamlıktan yapıldı ve belediyeden anons edildi ihaleye çok az sayıda kişi katıldı sıtkı abi aldı yasal yollardan simdi benim mantıgıma göre bukadar emek ugras ve mücadele verip olmayanbi binayı taraklıya kazandıran bir kişi zaten işletmeyi hak ediyo yetmiyo yasal yollardan hak ediyo derdiniz nedir mantıklı 1.2 gerekce gösterin yaterlilik belgesine gelince sıtkı ustada turizim otelcilik belgesi retotasyonla ilgili ustalık. ustalığın ustalığı. usta öğretici belgesi vede fazlası da var buyrun gelin görün aynı zamanda sakarya universitesi nin restorasyon bölümü ögrencilerininde ögretmenlik yapıyo yetki ve belgeli olarak sizler size hizmet etmekle ugrasan birine böylemi teşekkür ediyosun
selim yürekli
23.12.2008 / 11:01:12
Bu yapılan çalışmaların aleyhinde yazanlara en güzel cevap Sayın Ufuk ŞEN'in yazısında verilmiş. Herkes Ufuk ŞEN'in "ESKİ BİR YAZI" başlıklı yazısını okumalı.
hüseyin derici
25.12.2008 / 11:13:08
sayın hakan hakan rumuzlu kardeşim seninle yüz yüze bu konuyu görüşmek isterim senin söylediklerinin hiçbiri doğru değildir sıtkı ustanla beraber bu konu hakkında cesaretiniz varsa oturup konuşalım şayet konuşmazsanız ben size olan hakkımı kabul etmiyorum...
nurgül
26.12.2008 / 18:44:47
han sofrası açıldığına hem kendim hem taraklı hemde gelen turisler adına çok sevindim.gittim hoş bir mekan çok beğendim.çok emek verilmiş.bunu niye çekemiyorlar anlamak mümkün değil.içimizde böyle art niyetli kimseler oldukça ve bu kişiler yapılan hizmetlere çomak sokarlarsa taraklının kalkınması da mümkün olmaz.bırakın lütfen birbirinizle uğraşmayı herkes kendi işine ve aşına baksın.ve herkes böyle olumlu şeyleride taktir etmesini bilsin.bu açılan cafe de herkese hayırlı olsun.
Yarının Köyleri” Projesi Taraklı'da hayat bulacak

Yarının Köyleri” Projesi Taraklı'da hayat bulacak

Trendyol ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğinde yürütülen “Yarının Köyleri” projesi kapsamında Sakarya-Taraklı’da dijital merkez kurulması için hazırlıklar başladı.
Emre Sarıca için Mevlüt Okutulacak

Emre Sarıca için Mevlüt Okutulacak

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Pamukova esnaflarından Müteahhit Emre Sarıca için 16 Mayıs 2024 Perşembe günü akşam namazına müteakip Taraklı'da Hacımurat Mahallesi camiinde mevlit okutulacak.
Kaymakam Burak Serttaş, Çiftçiler Günü’nde Çilek Üreticisi İsmail Sepetçi’yi Ziyaret Etti

Kaymakam Burak Serttaş, Çiftçiler Günü’nde Çilek Üreticisi İsmail Sepetçi’yi Ziyaret Etti

Taraklı Kaymakamı Burak Serttaş, Çiftçiler Günü münasebetiyle Taraklı Hacıyakup Paşalar Mahallesi'nde çilek üreticiliği yapan İsmail Sepetçi'yi tarlasında ziyaret etti. Kaymakam Serttaş, tarlada çilek toplayan kadınlarla birlikte çilek topladı ve üreticilerle sohbet etti.
Taraklı'da, Bin 100 Rakımda Eşsiz Görüntü

Taraklı'da, Bin 100 Rakımda Eşsiz Görüntü

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde, Bin 100 Rakımda Bulunan Karagöl Yaylası, Doğa Severleri Kendine Hayran Bırakıyor. Karagöl Yaylası'nın Büyüleyici Doğası Kesinlikle Görülmeye Değer Bir Doğa Harikası.
700 yıllık Çınar ağacı zamana karşı direniyor

700 yıllık Çınar ağacı zamana karşı direniyor

Osmanlının fethettiği yerlere iz niteliğinde diktiği çınar ağacı, Osmanlı evleriyle ünlü Sakarya’nın Taraklı ilçesinde 700 yıldır zamana meydana okuyor.
Tarihi Hamam bakın ne halde !

Tarihi Hamam bakın ne halde !

Taraklı’da Ulucami Mahallesi'nde ilçenin gözde mekanlarından bulunan tarihi hamam mezberelik halde

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.