Geri

Başkan Adayı Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

CHP TARAKLI BELEDİYE BAŞKANI ADAYI İZZETTİN KÖMÜRCÜ “İSRAF ETMEDEN MÜTEVAZİ BİR ŞEKİLDE SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ” DEDİ.

Serkan ÖZEN Serkan ÖZEN
Yayın: Güncelleme:

 

CHP nin Taraklı Belediye Başkan Adayı İzzettin Kömürcü Ankara caddesindeki Murat Pasta hanesinde ilçede görev yapan haber ajansı ve yerel gazete muhabirleri ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile bir araya gelerek seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

“İSRAF ETMEDEN”

CHP Taraklı Belediye Başkan Adayı İzzettin Kömürcü  “İsraf etmeden, gürültüden ve çevre kirliliğinden uzak oy almak için hiçbir hedef kitle belirlemeden genç, yaşlı şu partili bu partili amir, memur, kadın, erkek demeden toplumun her kesimi ile zengin fakir ayrımı yapmadan herkesle görüşerek Taraklı için neler yapabileceğimizi anlatarak çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz “dedi.

“İŞSİZ GENÇLER”

Taraklı’ da işsiz genç sayısının fazla olduğunu ifade eden İzzettin Kömürcü işsiz gençlere mutlaka iş sahası açılması gerektiğini ve Taraklı ya 1- 2 yeni turistik tesis yapılsa Taraklı’ nın çehresinin ve kaderinin değişebileceğini söyledi. Taraklı nın Sakarya, Bolu, Kocaeli, Bursa, Eskişehir ve İstanbul gibi kentlerin arasında bulunmasın avantaj olduğunu söyleyen Kömürcü, "Kurulacak tesisler Abant ve Kartalkaya' da ki tesisler gibi olmalı. İyi hizmet vermeli, iyi para kazanmalı, bu turizm tesislerinde gençlerimiz istihdam edilmeli” dedi.

“TARAKLI MESLEK YÜKSEK OKULU”

Sakarya Üniversitesi’nin Taraklı’ da MYO açması gerektiğini ifade eden CHP Taraklı Belediye Başkanı adayı İzzettin Kömürcü Geyve Meslek Yüksek Okuluna bağlı Restorasyon ve Konservasyon bölümü öğrencilerinin haftada bir gün Taraklı’ da eğitim görmelerinin yeterli olmadığını ifade ederek seçildikleri takdirde Taraklı’ ya bağımsız bir MYO açılabilmesi için adeta seferberlik başlatacaklarını söyledi.

“KİMSEYİ KÖTÜLEMEM”

Makamların gelip geçici olduğunu ifade eden İzzettin Kömürcü seçim çalışmaları sırasında geçmiş dönemlerde görev yapmış olan insanları kötülemesinin söz konusu olmadığını belirterek “Hizmette mutlaka eksiklikler olmuştur.Hizmeti eleştiririz ama asla kimseyi kötülemeyiz ,küçük görmeyiz.Yapmak istediklerimizi eleştirenlere de saygı duyarız. Biz en iyisini yapabileceğimizi söylüyoruz.Herkesle yarışabileceğimizi söylüyoruz.Diğer adaylardanda aynı saygıyı göstermelerini beklemek hakkımız”

“GAZETE MUHABİRLİĞİNE DEVAM EDECEĞİM”

Taraklı’ya hizmet edebilecek deneyime ve birikime sahip olduğunu söyleyen İzzettin Kömürcü “İyi bir belediye meclisi oluşturma gayretindeyiz. Bizlere güvenen ve inanan arkadaşlarımızla hizmete talip olmak istiyoruz” dedi Kömürcü İlçede 25 yıldır gazetecilik yaptığını belirterek “Genel olarak ilçede alınan tüm kararlardan yapılan hizmetlerden ben de haberdarım. İnşallah bu güzelliklere güzellikler katacağız" şeklinde konuştu.CHP Başkan Adayı  İzzettin Kömürcü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü de kutlayarak seçildiği takdirde gazete muhabirliğini bırakmayı düşünmediğini söyleyerek muhabirliği de devam edeceğini söyledi. Taraklı için yapmak istediklerinde Taraklının menfaatini ön planda tuttuklarını belirten Kömürcü "Partililerim ile beraber en iyi şekilde hizmet için yetki alma uğraşı içerisinde olacağız. Bu güne kadar üstlendiğim bütün görevlerde başarılı oldum. Hiç bir zaman karaya ak, ak a da kara demedim. Eğer halkımın gönlündeki sandığa da yansırsa seçimlerde zaferle ayrılacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.