Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

AKP de Seçim Startı Verildi

Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman "29 Martta Sandıktan Daha büyük Zaferle çıkmamız gerekiyor" dedi.
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

AK Parti seçim Bürosunda partililerle bir araya gelen Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman 29 Mart yerel seçimlerinde daha büyük bir başarıya imza atacaklarını söyleyerek bunu ispatlamak içinde seçim yarışında çok çalışmaları gerektiğini ifade etti. Belediye Başkanlığı görevi sürecince ekip olarak Taraklı ya güzel hizmetler verme çabasında olduklarını söyleyen Başkan Özkaraman “Geçtiğimiz 5 yıl süresince gecemizi gündüzümüze katarak Taraklı ya hizmet için uğraş verdik Vatandaşlarımız 2004 yılı öncesi Taraklı ile 2004 yılı sonrasının değerlendirmesini yapacaktır, takdiri halkımıza bırakacağız” dedi. Başkan Özkaraman görev süresi içerisinde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Seçimlerde daha büyük bir başarı elde etmek istiyoruz. Hepimiz seçim yarışı süresi içerisinde çok çalışmalıyız. Partimizin gençlik kollarına, kadın kollarına hepimize çok büyük görevler düşmektedir. İşin başında olduğumuz sürede Taraklı ya kazandırdığımız hizmetleri halka anlatmamız yeterlidir. Hiç kimseye içi boş vaatlerde bulunmadan insanları kandırmadan çalışmalarımız hızlandıracağız.”dedi. İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Sayın’da yaptığı konuşmada AK Parti iktidarının Taraklı merkezine ve köylerine KÖYDES projesi başta olmak üzere önemli, projeleri hayata geçirdiğini belirterek devam eden işlerin hızla sürdüğünü söyledi. İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Çam’da hizmet etmenin aynı zamanda bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek “Her zaman Taraklı ya hizmet etme uğraşında oldum. Bayrağı bir başka arkadaşıma teslim ediyorum. AK Partinin hizmetleri devam edecek “dedi. AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı da yaptığı konuşmada “Başt Başbakanımız Sayın R Tayyip Erdoğan olmak üzere Taraklı ya katkılarını esirgemeyen Bakanlarımıza ,milletvekillerimize il teşkilatımıza Belediye Başkanımıza ve İl Genel Meclisi üyelerimize ve herkese teşekkür ediyorum.yapılacak yerel seçimlerde oylarımızı arttırarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.Toplantıda daha sonra Taraklı Belediye meclisine aday olan isimler partililere tanıtıldı.  

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İsmail Doğrusöz
9.02.2009 / 22:36:09
Sayın Başkan ve ekibinin çalışmalarından son derece memnunuz.Yapılan hizmetleri görmemek için kör değil geri zekalı olmak lazım.Ne yazık ki güneş balçıkla sıvanmıyor.Taraklı halkı hizmet eden ile çamur atanları ayırt edebiliyor.Çamur atmaya yeltenenler her gün biraz daha endişeye kapılıyorlar.Sözde "Garibanın yanındayız" diyenler garibanı falan düşündükleri yok.Bu laflara kendileri bile inanmıyorlar.Kimseyide inandıramıyorlar.Sayın Başkan DURMAK YOK YOLA DEVAM..Bu millet aptal değil.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.