Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Sakarya Üniversitesi Heyeti Taraklı'da


Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman Başkanlığında Üniversite Heyeti Taraklı'da Meslek Yüksek Okulu açlması hususunda bir dizi incelemelerde bulunmak üzere dün Taraklı'ya geldi.
Enes ÇINAR Enes ÇINAR
Yayın: Güncelleme:



Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve beraberindeki Sakarya Üniversitesi Heyeti ile birlikte Taraklı'yı ve Taraklı evlerini gezen Rektör Mehmet Durman, Restorasyon çalışmalarını da inceledikten sonra, Meslek Yüksek Okulu için daha önce Devlet Hastanesi olarak planlanan binayı inceledi.



"Taraklı Ortamı Çok İyi"



Hastane binasındaki incelemelerden sonra yapılan basın açıklamasında Rektör Prof. Dr. Mehmet Durman, konuşmasında; "Çok güzel bir ziyaret oldu. Bilindiği gibi uzun zamandır Taraklı'ya yönelik yüksek öğretimle ilgili açılımları kalbimizden geçiriyoruz. Daha önceki yıllarda geldiğimizde özellikle yol ve öğrencilerin barınmasına yönelik sorunlar olmasından dolayı ciddi bir adım atamadık. Ama Şu an bu ziyaretimizde burada çok iyi bir ortam olduğunu görüyoruz." dedi.



"Özellikle Taraklı'lılarında istemiş olduğu, bu bölgenin gelişmesine uygun yeni bazı programların açılması yönünde bizim girişimlerimiz olacak. Bunu Hepbirlikte gerçekleştireceğimizi umuyorum" diye ekleyen Prof. Dr. Durman, "Taraklı tarihi bir miras,hepimizin bu mirasa sahip çıkması gerekiyor. Üzerimize ne düşüyorsa hepsini yapmaya hazırız" diyerek sözlerini tamamladı.





"Taraklı Parlayan Bir Yıldız Olacak"



Basın açılamasında, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman "İnşallah düşünülenler, konuşulanlar, kararlaştırılanlar en kısa zamanda uygulamaya geçecektir. Biz Şunu iddia ediyoruz: 'Taraklı iki - üç yıl içerisinde, hakikaten çok çok parlayan bir yıldız haline gelecek. Şu anda bunun ışıltılarını görüyoruz. Bu parlatma işlemlerinde üniversitemiz de bizzat işin içinde olup, çok büyük bir katkı sağlayacak ve bir ilçenin tarihini değiştirmede etkin olan bir kurum olacak." diye konuştu.



 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

baki yıldırım
25.07.2006 / 17:25:13
TARAKLIMIZA EL SANATLARINA YÖNELİK BİR YÜKSEK OKUL BÖLÜMÜ AÇILMASINI KALBEN DESTEKLİYORUM.BİR EGİTİMCİ OLARAK BUNUN TARAKLI İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR FIRSAT OLACAGINI DÜŞÜNÜYORUM.BU KONUDA EMEGİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
emine
8.12.2006 / 15:35:00
yüksek okul yerine tam teşekküllü bir hastane olması mantıklı değilmi okul da gerekli AMA ÖNCE İNSANLARIN HAYATLARININ KURTARILMASI GEREKMEZMİ
ilçem
8.12.2006 / 15:49:02
iki yıllık yerine dört yılık olsa daha iyi olmazmı bizide düşünün uzaklarda okumak ve ev özlemi çekmek kadar kötü birşey yok mail adresim yok bu sebeple yazamıyorum ama fikirlerimi yazmamın bir sakıncası yoktur umarım .. hastahane yapılması da uygun olurdu ama doğrusu ve mantıklısı neyse o olsun.bizim fikirlerimizide değerlendirirseniz iyi olur

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.