Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Kendini İple Ağaca Astı

Zihinsel engelli kızını öldüren baba, vicdan azabına dayanamayarak kendini astı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

 

 

 

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde 12 yıl önce zihinsel engelli kızını odunla döverek öldüren 56 yaşındaki Şaban Balaban, tarlada bir ağaca asılı halde bulundu. Kızını öldürdüğü için vicdan azabı çektiği belirtilen babanın kendisini astığı ihtimali üzerinde duruluyor.
Alınan bilgiye göre, Ulu Cami Mahallesi Çaysuyu mevkiinde koyun otlatan Ahmet Demiral, 4 gündür kayıp olan Şaban Balaban'ı bir bahçede ağaca iple asılı olarak buldu. Demiral, tarlaya yakın bir eve giderek polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve cumhuriyet savcısı, Geyve ilçesinden gelen kriminal ekiple birlikte inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Balaban'ın cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
İntihar ettiğinden şüphelenilen Balaban'ın annesi Şadiye Balaban, oğlunun 12 yıl önce zihinsel engelli kızını acı çekmemesi için odunla döverek öldürdüğünü söyledi. Olayın ardından 6 ay cezaevinde yatan oğlunun akıl hastası olduğu için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alındığını kaydeden Balaban, "Oğlum 12 yaşındaki kızı Güler'i acı çekmesin diye odunla döverek öldürmüştü. Kendisi akıl hastasıydı. 6 ay cezaevinde yattı. Daha sonra Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 1 yıl tedavi gördükten sonra kontrole gelmek şartıyla bırakıldı. Düzenli ilaç kullanıyordu." diye konuştu.
Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde en son 1 ay tedavi gören oğlunun geçen hafta iyi olduğu gerekçesiyle evine gönderildiğini kaydeden Balaban, oğlunun kızını öldürdüğü için vicdan azabı duyduğunu ve mezarını ziyaret ettiğini dile getirdi. Anne Balaban, şunları söyledi: "Oğlum geçen hafta hastaneden dönünce ilçede bazı vatandaşlarla helalleşerek 'kızımı öldürdüğüm için vicdan azabı duyuyorum. Kızımın mezarına gideceğim.' diye konuşmuş. 4 gündür kayıptı. Bugün ölü bulmuşlar. Doktorlar iyi diye bırakmışlar. Ancak geldiğinde durumu iyi değilmiş."

 

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

melike
9.02.2009 / 15:27:37
çok kötü bir durumla başbaşayız.Allah başlara asla vermesin
Kadir DEMİR
9.02.2009 / 15:40:51
Allah,Allah... Ne oluyoruz ya, bir günde çifte intihar haberi, durum insanı şoke ediyor valla.
tuhan çiftçioğlu
9.02.2009 / 19:09:09
alah ramet eylesin allah ramet eylesin
geyveden recep
19.02.2009 / 20:44:18
insan hiç korkmaz mı yaa orada kimse yokken yanlız soğukta kendini as dile kolay karar ya girmiş akla artık olacağın önüne gecilmiyor tüyler ürpertici. bir insan nasıl öldürülür bir insan kendini nasıl öledürür rabbim kimsenin başına vermesin cümlemize hidayet versin taraklının iki merhumu için başı sağulsun

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.