Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Vekillerin Taraklı Ziyareti █

Uzun Süredir Taraklı'yı Ziyaret etmeyen Sakarya Milletvekillerimizden çıkartma misali ziyaret.
Enes ÇINAR Enes ÇINAR
Yayın: Güncelleme:

Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekilleri Recep Yıldırım, Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik ve Ayhan Sefer Üstün, Sakarya İl Başkanı Yusuf Alemdar ile birlikte Taraklı'ya geldiler.



Muhtarlar ile yapılan toplantı ardından Taraklı KApalı Pazar Yeri2nde pazarcıları ziyaret ettikten s Şehit Mehmet Nuıri Kocabıyık Park'ında halkla bir araya gelen vekiller, "Taraklı'ya çok büyük önem veriyoruz, Taraklı'nın sorunlarının takipçisiyiz, takipçisi olmaya da devam edeceğiz." dedi.



Böyle Giderse Taraklı Yok Olacak!..


Yerel ve Ulusal Basın mensuplarının da katıldığı yemekte, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Erkal, Vekillere Taraklı'nın günümüzdeki ve tarihteki yeri ve durumu hakkında brifing verdi. Erkal, "Taraklı'nın nüfusu 80 yıl öncesinde 10 bindi ve ticaretin merkeziydi. İstanbul'un borsası Taraklı'dan belirlenirdi. Şimdi ne yazik ki iş sahasının darlığı nedeniyle en büyük göçü veren yerleşim birimlerinden birisiyiz. Gençlerimizi kaybediyoruz. Böyle giderse, 10 sene sonra Taraklı'da kimse kalmayacaağından korkuyoruz" diye konuştu.


 




Yemeğin ardından işleri nedeniyle Taraklı'dan ayrılan Şaban Dişli ve Recep Yıldırım ilçeden ayrılırken, Hasan Ali Çelik ve Ayhan Sefer Üstün, Taraklı'yı gezdi.



 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

HASAN YERLİKAYA
28.07.2006 / 19:03:41
Seçimmi yaklaşıyor acaba
İBRAHİM PİLAVCI
28.07.2006 / 23:08:21
HAKKATEN SEÇİM YAKLAŞIYOR GALİBA EVET ŞİMDİ SIRA VATANDAŞTA HESAP SORMA ZAMANI GELİYOR SADECE TARAKLI İÇİN DEĞİL TÜM TÜRKİYE İÇİN SÖYLEDİKLERİNİ YERİNE GETİRMEYENLER BUNUN HESABINI VERECEKLER.GELENLER TARAKLI'YI KÜÇÜK AKYAZI YAPMAK İÇİN BİR DÖNEME DAHA İHTİYACIMIZ VAR DEMEYE Mİ GELİYORLAR.. ACABA!!! MERAK EDİYORUM GELSİNLER BAKALIM
izzettin kömürcü
29.07.2006 / 22:33:35
"Yiğidi Öldür ama hakkını yeme"diye bir Atasözü vardır..Yiğidi öldürmeden hakkını vermek lazım...Bu güne kadar Taraklı çeşitli projelerle avutuldu...Sadece bir örnek verecek olursak "Yılan Balığı Projesi" ni verebiliriz..Şu günlerde TaraklI Belkide Cumhuriyet tarihinde görmediği hizmetleri görmekte.Düşüne biliyormusunuz.Bir okul için yer bulunamazken bu gün yan yana iki okul inşaatı devam ediyor...Örnekleri çoğaltabiliriz...Hizmette emeği geçenlere minnattarız.Elbette sandıkta hür irademizle oy kullanacağız...SAYGILARIMLA
alperen
2.08.2006 / 13:45:42
İzzettın abi o okul kaymakam olmasaydı bıraz zor olurdu. vekıllerimiz ne yapmışlar Taraklımız ıcın de seçim yaklaştığında gelıyorlar tacettın hocama ve kaymakamımıza bu yureklı davranıslarından dolayı basarılarının devamını dılerım, İyi düşünün, Taraklı icin ne yaptılar da ne yüzle geliyorlar.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.