Geri

Turistler Otobüs Saatlerinden Şikayetçi

Taraklı'yı Ziyaret Eden Turistler Adapazarı'na Dönüş Saatlerinin Erken Olmasından Yakınıyorlar.
Enes ÇINAR Enes ÇINAR
Yayın: Güncelleme:

Türkiye'nin değişik bölgelerinden Taraklı'yı günübirlik ziyareti gelen turistler, Adapazarı'na olan otobüs seferlerinin çok erken saatte sona erdiğinden dolayı Taraklı'yı yeterince gezmediklerini belirtiyorlar.

Ailesi ile birlikte Taraklı'yı günübirlik ziyaret eden İstanbullu emekli işadamı Mengü Sevim, 'Sakarya Üniversitesi'nde okuyan yeğenimin kep töreni için Sakarya'ya geldik. Yeğenimin de Taraklı'ya daha önce gelmemiş olduğundan birlikte gezip görelim diye 13:30 otobüsüyle Taraklı'ya geldik. Malesef kötü zamanlamadan ve Adapazarı'na en son otobüsün 17:00'de olmasından dolayı bu dar vakitte hiç bir yeri gezemeden ve göremeden dönmek zorunda kaldık.' şeklinde konuştu.

Taraklı'yı Taraklı Ajans sayesinde tanıdığını belirten Sevim, 'Her ne kadar gezememiş olsak da, Taraklı'yı çok sevdik. Keşke son otobüs saat 19:00 veya 20:00'de olsaydı.' dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

cesur
22.06.2009 / 09:48:03
sayın editör sen bir otobüs alda o saatlerde ada seferine çıkta göreyim yolcu bulacakmısın görelim boş haberlere yer verme sitende.
alaaddin doğan
22.06.2009 / 22:33:55
Sayın cesur kardeşim. seviyene ve üslubuna hayran kaldım. okuyunca içim açıldı. sorunu kökten halletmişsin. tşk. hep böyle kal.
ercüment görür
23.06.2009 / 19:02:48
yolcu olan saatte para kazanmayı bilen yeri geldiğinde 1 tek yolcu için de hizmetini vermeye devam edebilmeli işinin gereğini yapamayan çekilsin, yerini yapacaklara versin. doğru değil mi cesur ahmet. sen benden iyi bilirsin.
mesut aktan
24.06.2009 / 20:32:08
söz konusu uygulama ile ilgili daha onceleri denemeler yapılmıs ve ozamanlarda gezmeye gelen turıstler oluyordu fakat hem taraklıdan gıdısde hemde adapazar donusunde butun otobusler boş gıdıp geldı... direne bildiğimiz kadar direndik ne yazıkki uygulamadan vazgecıldı.. taraklıda ulasım problemi oldugunuda dusunmuyorum. gunun sartlarına gore mutlaka ek seferler konulur. kooperatıfımızın ımkanları buna yeterlıdır...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.