Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

DSP Taraklı İlçe Başkanı Nevzat Akay:Başbakan Dalga mı Geçiyor ?

30 Yataklı Devlet Hastanesi Tepkisi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

DSP Taraklı İlçe Başkanı Ş Nevzat Akay Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın AKP İl kongresinde yaptığı konuşmada sağlık hizmetlerinde “Taraklı’da 30 yataklı devlet hastanesini hizmete açtık” sözlerine tepki göstererek “Başbakan dalga mı geçiyor?” dedi. Akay yaptığı açıklamada Taraklı devlet hastanesi hizmet binasının 20 yılda tamamlanabildiğini hatırlatarak Ne yazı ki bu bina içerisinde malzemeler talan olup gitmiştir. AKP hastaneyi hizmete açamamıştır.Mevcut binanın hangi amaçla hizmet vereceği de bir türlü karar verilememiştir.İlçede açılması planlanan Meslek Yüksek Okulu için tahsis edilmesi düşünülmüş gerçekleştirilemeyince Belediyeye devri söz konusu edilmiş ancak bina bir türlü değerlendirilememiştir.Hastane binası halen atıl halde durduğu ortadayken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha önce Gar meydanında seçim mitinginde Taraklı devlet hastanesinin hizmete açıldığını duyurmuştur.Sayın Başbakan adeta dalga geçercesine AKP kongresinde konuşmalarında aynı ifadelere yeniden yer vererek bir kez daha hastanenin açıldığını ifade etmiştir.Televizyon ekranlarında bu sözleri duyduğumuz da gerçekten şaşırdık.AKP Sakarya Milletvekillerini ve Sakarya Teşkilatını hastanemize davet ediyoruz.Hizmete açtık denilen devlet hastanesini gelsinler görsünler” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ufuk şen
5.07.2009 / 22:07:15
Haberden çok Nevzat abinin sakalına aklım takıldı
ibrahim güdendede
6.07.2009 / 19:00:16
HÜKÜMET konoğında az tostlarını yemedik nevzat abi :) sadiye ilkere ve sana selamlar . gerçi buralarda pek tost yapmıyorlar ama yinede tost larını özledim taraklıya selamlar insan şarkta olunca yeni doğanı bile özlüyor:) ama bi gün tekrar gelecem taraklıya saygılar.
özcan küçükçınar
7.07.2009 / 03:00:50
Saygılar sayın başkanım sana böyle yorum yakışır kal sağlıcakla
Mustafa Kaya
7.07.2009 / 10:06:33
Taraklı Devlet Hastanesinin bu güne kadar açılamayışı gerçekten çok düşündürücü.Peki bu hastane Taraklı'da değilde BAŞKA BİR İLÇEDE BU VAZİYETTE OLSA ACABA OLAYLAR NASIL GELİŞİR..hASTANENİN NEDEN AÇILMADIĞI HABERDEKİ YORUMLARDAN ÇOK İYİ BELLİ OLUYOR BENCE..

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.