Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Dubai'liler Yatırım Yapacak

Taraklı’da Turizm Yatırımları Gerçekleştirmek İçin İncelemelerde Bulunan Dubai’li Yatırımcı Şirket Yetkili Danışmanı Prof Dr.Halil Polat “Bizim Bir Adımımız Beldenin Elli Adımı Olabilir” Dedi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklı da Hacıyakup köyü Kilhamamı mevkiinde termal suyu sondaj yerinde incelemelerde bulunan Dubai’li finans, turizm ve inşaat firması şirketinin Türkiye’de ki yatırımcı danışmanı Prof.Dr. Halil Polat Taraklı’nın mevcut potansiyelleri ile turizm yatırımlarına son derece elverişli bir yerleşim yeri olduğunu söyledi.
Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile görüşen Dubai’li şirketin Türkiye’de ki yatırım danışmanı Polat “Taraklı’da yap-işlet-devret şeklinde tarihi binaların hepsini restore edebiliriz. İlçeye 8 km. uzaklıkta olan termal suyunu yerinden getirerek evlere sıcak su dağıtımı ile ilçenin şebeke su hattını da yenileyebiliriz. Taraklı yatırım yapabileceğimiz ve çevre halkına hizmet verebileceğimiz bir yer. Termal turizmi, yayla turizmi, tarihi doku ve doğa güzellikleri ile beklediğimizin çok üzerinde zenginliklere sahip bir ilçe. Mutlaka değerlendirmek istiyoruz” dedi. 
Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman da “Zengin mirasın fakir bekçileri olmaktan kurtulmamız gerekiyor. En büyük hayalimiz Taraklı’da ki turizm yatırım projelerinin gerçekleşmesidir” dedi

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

OSMAN
13.08.2009 / 23:45:44
İŞTE UMUT KOKAN HABERLER DUYMAYA BAŞLADIK. ARTIK HEM MEMLEKETİM KABUĞUNU KIRMAYI HAKEDİYOR; HEM DE BAŞKANIMIZ EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI GÖRMEYE BAŞLIYOR. HAYALLERİN TARAKLI'SI İÇİN UĞRAŞAN BAŞKANIMIZA MÜTEŞEKKİRİM.BAŞARILI OLMAK İÇİN HEDEF KOYMAK GEREKİR. BAŞKANIMIZN HEDEFLERİ HEP İLÇEMİZİN GELECEĞİ İÇİN OLDU.
onur yılmaz
14.08.2009 / 21:59:30
sayın başkanımız taraklı için verdiği emeklerinin karşılığını taraklılılar görmeye başladı.başkanımızı eleştirenler birkaç yıl sonra pişman olacaklar.bizler ona herzaman güvendik ve onun için hep destekledik.ne mutlu taraklılara tacettin bey(kendi için çalışan değil) gibi halkının yarınları için çalışan bir başkanı var.helel olsun size..helal olsun verdiğimiz oylara..

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.