Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Sarıgül Hareketi Taraklı'da da Örgütlendi

Türkiye Değişim Hareketi İl Temsilcisi Vedat Özer, örgütlenme çalışmalarına hız verildiğini belirterek, Taraklı'da daörgütlendiklerini söyledi.

İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Türkiye Değişim Hareketi Sakarya İl Temsilcisi Vedat Özer, partileşme sürecinde hareket olarak örgütlenme çalışmalarına hız verildiğini belirterek, 2.5 ayda 9 ilçede örgütlendiklerini söyledi. Özer, Mustafa Sarıgül liderliğinde 2011 seçimlerinde iktidar olacaklarını vurguladı.
Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Sakarya İl Temsilcisi Vedat Özer, parti çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini belirterek, yakında siyasal yaşantıya girecek olan partilerine yoğun bir ilgi olduğunu söyledi.
Dip dalgası şeklinde oluşturulan Türkiye Değişim Haraketi'nin 2,5 ayda örgütlenme çalışmaları yaptığını ve birinci aşamayı tamamladıklarını söyleyen Özer, "Merkezimizdeki ilçeler hariç başta Karasu, Kocaali, Geyve, Taraklı, Karapürçek, Sapanca, Pamukova, Hendek ve Akyazı ilçelerimizde örgütlenmeyi tamamladık. Şimdi sıra merkeze yakın ilçelerimize geldi." dedi.
Mustafa Sarıgül liderliğinde TDH'nin partileşme sürecine girerek ilk seçimde iktidara geleceklerini dile getiren Özer, toplumun her kesiminde şimdiden büyük ilgi gördüklerini söyledi. Özer, TDH'nin örgütlenmede temel amacının. Siyasete yeni genç insanları kazandırmak olduğunu belirterek, toplumun tüm sorunlarıyla ilgilenebilecek ve bu sorunlara çözüm getirebilecek girişimci insanlara kurulacak partide görev vermek olduğunu kaydetti. Özer, "TDH'nin siyasi dünyamıza bir devrim niteliğinde ki, tüzük ve program yapısıyla mevcut siyasi partilerden farklı bir parti olacaktır. Ben değil biz mantığı hakim kılınacak, siyasette birliktelik sağlanacak. Bugün örgütlenmesiyle, toplumumuzun değişim rüzgarından yukarıya doğru partileşen bu siyasi hareket, yapılanmasıyla bile diğer tüm partilerden çok farklı bir süreci yaşamaktadır." diye konuştu.
Bazı çevrelerin bu hareketi şimdiden eleştirmeye başladığını kaydeden Vedat Özer, "Örgütlenmenin her aşamasında Genel Sekreter ve Bölge Sorumlumuza bilgi veriyoruz. TDH'nin tüm destekçileriyle tam bir uyum ve saygı çerçevesinde birlik ve beraberlik mevcuttur. Bu arada bu gün Kocaeli İl Örgütü Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül tarafından açılışı yapılacaktır. Hareketimize gönül veren bütün arkadaşlarımızı bekliyoruz." dedi

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.