Geri

Bilgilendirme

TARAKLI AJANS ve Diğer İnternet Gazetelerimiz ile İlgili Önemli Duyuru
Taraklı Ajans Taraklı Ajans
Yayın: Güncelleme:

ANKAmedya Basın Grubu bünyesinde bulunan ve başta TARAKLI AJANS İnternet Gazetesi olmak üzere diğer İnternet Gazeteleri kullanımı ve okuyucuların dikkat etmesi gereken önemli konular ile ilgili bilgi verildi.

'Herhngi Bir İlgimiz Yoktur'

Google başta olmak üzere diğer arama motorlarında yapılan aramalar sonucu çıkan İnternet Gazetelerimizin bağlantılarıda yer alan bazı müstehcen ifadelerin sitelerimizle bir bağlantısı olmadığına dikkat çeken ANKAmedya Basın Grup Başkanı Enes Çınar, "Malesef arama motorlarında sitelerimiz ile ilgili bağlantılarda görmek istemedğimiz bazı ifadeler ve referanslar ile karşılaşmaya başladık. Özellikle çıkan sonuçlarda site adresimizin link kısımlarının son tarafında '?ref=' olarak eklenen kısımlarla bizim herhangi bir alakamız yoktur. İnternet Gazetelerimizin yoğun takibi ile arama motorlarında baş sıralara yükselmesini fırsat bilen bazı kötü içerikli veya reklam amaçlı internet siteleri kendileinin de üst sıraya çıkmaları için sitelerine bu illegal ve izinsiz şekilde bağlantı vermişlerdir. ANKAmedya'nın bu sitelerle hiç bir şekilde maddi veya manevi bağlantısı bulunmamaktadır. Gerekli uyarılar ve bildirimler ilgili kişi ve kurumlara yapılmıştır. Sistem olarak da önlemini alma çalışmalarımız devam etmektedir." dedi.

'Üyelik Zorunlu Hale Gelecek'

Yapılan açıklamada ayrıca üyelik sisteminin neredeyse tamamlanmak üzere olduğunu belirten Enes Çınar, internet gazetelerimizdeki yorum yazma, forum, blog gibi özelliklerin kullanılabilmesi için üyelik sistemini tamaladıklarını ve ziyaretçilerin üye olurken, e-posta adreslerine ilgili internet gazetesi tarafından gönderilen mesajdaki linki tıklayarak üyeliklerini doğrulamaları gerektiini ifade etti.

'Facebook Gibi Sosyal Ağ Sitelerine Kolay Paylaşım'

Açıklamada yer alan diğer bir konu ise, haberler, köşe yazıları, forum ve blogların Facebook, Twitter, MySpace gibi sosyal ağ sitelerinde bir tıkla paylaşılabilme özelliği. Konu ile ilgili ANKAmedya Basın Grup Başkanı Enes Çınar, "Sitelerimizde sürekli olarak yenilikler ardı ardına yenilikler yapıyoruz ve geliştiriyoruz. Ziyaretçilerimizin, muhabirlerimizin ve köşe yazarlarımızın beğendikleri sayfaları sadece bir tık ile sosyal ağ sitelerine eklyebilmeleri için ana sayfalarımız da olmak üzere habr ve köşe yazısı sayfalarımıza paylaşım özelliği sağlayan bağlantlar yerleştirdik. Artık paylaşım yapabilmek için link kopyalamaya gerek kalmadı." şeklinde konuştu.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.