Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Gölet Projesi Hayata Geçiriliyor

İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz oturumunda konuşan Kadir Sayın, sulama göleti projesinin hayata geçirilmesi halinde tarımda ve turizmde Taraklı'ya hayat geleceğini söyledi.
Enes ÇINAR Enes ÇINAR
Yayın: Güncelleme:

İl Genel Meclisi'nin toplantısında, Kayaboğazı Göleti ele alındı. İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Sayın, 98 yılından bu yana su ölçümü, zemin etüdü ve toprak analizi yapılan su göletinin 2007 yılı yatırım planına alınmasını istedi. İlçede yaz mevsiminde yağış olmadığını, tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan halkın zor durumda kaldığını belirten Sayın, "Eğer İlçemize bu sulama göleti yapılırsa, yaklaşık 1700 hektarlık arazi sulu tarıma ulaşacak. bunun dışında, ilçemizin turizm potansiyeline önemli katkı sağlayacaktır. " dedi. Konu müzakereye açılmasının ardından oy birliği ile kabul edilerek bayındırlık komisyonuna havale edildi.

Taraklı Kayaboğazı mevkiine yapılacak olan Kayaboğazı Göleti, Türkiye'nin 7. büyük göleti olacak ve 9 milyon 850 bin metreküp su hacmine sahip olacak.
 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İlhan ARMAN
10.09.2006 / 09:20:50
Sayın Encümen,Mücadeleye devam.Ağlamayan çocuğa meme vermezler.Demiştim ya,gücün kuvvetin yerinde,Bizleri sevindiriyorsun.Bu tip haberlerinizi okumak istiyoruz.saygılar.
HIZIR YEŞİLDAĞ - İZMİR
10.09.2006 / 13:28:59
BÖYLE BİR PROJE VE YATIRIM İNŞAAT AŞAMASINDAKİ FAALİYETLER İLE DE FAYDA SAĞLAR.ANCAK ESAS ENBÜYÜK FAYDAYI YAZIN YAŞANAN ORMAN YANGININDA HELİKOPTERLERİN SU ALMAK İÇİN SAPANCA GÖLÜNE GİDİP GELMESİ NEDENİYLE ZAMAN YÖNÜNDEN SORUN ÇIKTI VE YANGIN ERTESİ GÜN DE DEVAM ETTİ.İŞTE BÖYLE BİR GÖLET ACİL DURUMLARDA AYRI BİR GÖREV ÜSTLENEREK DOĞAL AFET İÇİNDE KULLANILABİLİR.PROJENİN ORTAYA ÇIKMASINI VE SAHİPLENEREK BURALARA KADAR TAŞIYAN VE EMEK VEREN HERKESİ KUTLUYORUM.BAŞARILARI DAİM OLSUN...MEMLEKETİMİN FAYDASINA ZAMAN HARCAYAN HERKESE SELAM..
Ertuğrul MERTEL
20.09.2006 / 17:04:27
Çok uzun soluklu bir proje ama başlamazsan bitmez. Hayırlı olsun 1998 yılından beri bu projede emeği bulunan Tüm hemşerilerimizden Allah razı olsun.İnşallah en kısa sürede tamamlanarak hizmete girer ve bizde o günleri hayırlısı ile görürüz.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.