Geri

TAKÜDER Faaliyetlerine Başladı

Taraklı Kültür ve Dayanışma Derneği Faaliyetlerine Başladı
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

İzmit de yaşayan Taraklılılar tarafından kurulan "Taraklılılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sevil Gürdoğan dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi
Gürdoğan verdiği bilgide şunları söyledi.
"Taraklı İlçemizden yıllar önce Kocaeli’ne yerleşen Taraklılı hemşerilerimizin; yoğun istek ve talepleri doğrultusunda hemşerilerimizin bir çatı altında toplanması amacıyla dernek kurulması için kısa süre önce başlattığımız çalışmalarımız tamamlanmıştır. Taraklılılar Kültür ve Dayanışma Derneği (TAKÜDER) adı altında resmen faaliyetlerine başlamıştır.

Derneğimizin amacı: hemşerilerimiz arasında tanışma ve kaynaşmayı sağlamak, kültürel ve sosyal alanlarda faaliyet göstermektir. Diğer bir amacımız ise, tarihi ve kültürel dokusu ile otantik bir yapıya sahip olan Taraklı İlçemizin tanıtılmasına destek vermektir.

Bu amaçları gerçekleştirmek için:

1: Sağlık
2: Eğitim
3: Sosyal faaliyetler (Doğum Düğün,Cenaze, Özel günler, dernek yerinin misafirhane olarak kullanılması vb.)gibi
4: Spor
5: Kitlesel iletişim(her konuda)
6: Aile danışmanlığı hizmetleri
7: Özel ve tüzel günlerde araç temini gibi çalışmalardır.

Taraklılılar Kültür ve Dayanışma Derneğimiz her ne kadar Kocaeli’de kurulmuş olsa da, faaliyetlerimiz ülke içi ve yurt dışındaki tüm Taraklılı hemşerilerimize hitap edecek şekilde kurumsallaşmıştır. Derneğimiz sadece Taraklılılara değil, Taraklı’ya gönül vermiş tüm vatandaşlarımıza da açıktır.

Derneğimize üye kayıtlarımıza başlanmış olup, üye olmak isteyen hemşerilerimiz;
0532 486 69 16 , 0544 798 67 73 no’lu telefon numaralarından irtibat kurabilirler.

Derneğimizin kuruluş aşamasında desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim KARAOSMANOĞLU’na, İzmit Belediye Başkanı Sayın Nevzat DOĞAN’a İzmit Emniyet Müdürü Sayın Osman ÇAPALI’ya, Taraklı Belediye Başkanımız Sayın Tacettin ÖZKARAMAN’a, kıymetli Taraklı basınına, Taraklılı hemşehrimiz Kocaeli Adliyesi Ağır Ceza Hakimi Sayın Mesut ERBAŞ’a Gebze Sakaryalılılar Derneği Başkanı Sayın Mehmet KOZCAĞIZ’a, Kocaeli Kaynarcalılar Derneği kurucusu İSU Genel Müdür Yardımcısı Sayın Nazır ESİRCİ’ye ve Yönetim Kurulu Üyelerine,Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Sayın Fahri TUNA’ya, Kocaeli Barosu Avukatlarından değerli hemşerilerimiz Sayın Abdullah Ferit ERKAL’a, Sayın Mehmet TERZİ’ye, Zonguldak Barosu Avukatlarından hemşehrimiz Sayın Raif KARAPEKMEZ’e, İstanbul’da ikamet eden Set Bilgisayar sahibi değerli hemşerimiz Sayın Hayri ŞAN’a, Kademe Dershanesi sahibi Sayın Haluk PEKTAŞ ve Ailesine, Yavuz Oto sahibi Sayın Mehmet YAVUZ ve Ailesine, Hemşerimiz İzmit Kozluk Mahallesi Muhtarı Sayın Aysel KARABIYIK ve Ailesi ile ismini yazamadığımız tüm hemşerilerimize, kurum ve kuruluşların yetkililerine bizlere verdiği her türlü destekten dolayı aşağıda ismi yazılı yönetim kurulu adına teşekkürü borç bilir, saygı ve hürmetlerimizi iletiriz.

YÖNETİM KURULU
BAŞKAN : Sevil GÜRDOĞAN
BŞK.YARDIMCISI:M.Hakan ERDEM
BŞK. YARDIMCISI:Erdal YAVUZ
GENEL SAYMAN: Metin KARABIYIK
GENEL SEKRETER:Metin GİRGİN
YÖNETİM KURULU ÜYESİ:İbrahim SERTÇELİK
YÖNETİM KURULU ÜYESİ: Ergün SERTEL

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Nezih Karabıyık
3.12.2009 / 11:12:12
Çalışmalarınızı kutlar, başarılar dilerim. Nezih Karabıyık
özcan küçükkçınar
3.12.2009 / 17:46:59
Yıllarca gölcükte yaşamış biri olarak hep böyle bir derneğin özlemini çektim.Bu derneğin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür eder başarılar dilerim.
Ali Haluk Pektaş
4.12.2009 / 11:02:11
"Ben"den "biz"e giden yolun kapısını açmaya çalışan bu özverili kardeşlerimizi kutlar başarılar dilerim.Halen başkanlığını yürütmekte olduğum "Taraklı Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği"nin Taraklıdaki kardeş uzantısı olarak her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu da bildiririm. Karamürsel KADEME eğitim kurumları başkanı A.Haluk Pektaş.
sevgi aydoğan
5.12.2009 / 19:14:22
derneğimiz hayırlı olsun.başarılar dilerim kardeşim
İzzettin KÖMÜRCÜ
5.12.2009 / 19:35:54
Taraklılıyım diyen Taraklı'yı ve Taraklılıları seviyorum diyen herkesin elini taşın altına koyması gerekir..Şahsım olarak üzerime düşen görevi yerine getirmeye hazırım..Arakadaşlaıma kolay gelsin diyorum.Çok büyük bir görevi yerine getiriyorlar.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.