Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Taraklıspor Yönetiminden Destek Turları

Yönetim Maddi Destek Arayışında
Ali SANLI Ali SANLI
Yayın: Güncelleme:

Taraklıspor Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Bayar Çakıroğlu,Genel Kaptan Çetin Ardıç beraberinde Taraklısopor futcularından takım kaptanı Turgay Özen ile birlikte yönetim kuruluna maddi destek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiler.


KOZPET dinlenme tesisilerinde işletme müdürü Alaattin Koç'u ziyaret eden yönetim kurulu daha sonra İnşaat malzemeleri satıcısı BOSTAN TİCARET yetkilisi Atilla Bostanı'da ziyaret ettiler.


Yönetim kurulu üyeleri ayrıca Taraklıspor Kulübü Derneği eski yöneticisi PEKTAŞLAR Şirketi Yönetimi Kurulu Başkanı Eşref Pektaş'ı da iş yerinde ziyaret ettiler.


Taraklıspor genel kaptanı Çetin Ardıç yapılan ziyaretlerin Taraklıspor için çok olumlu geçtiğini söyleyerek önümüzdeki günlerde ziyaretleri sürdürmeye devam edeceklerini belirtti. 


#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

genel kaptan
5.02.2010 / 10:52:19
DESTEKLEYEN DESTEKLEMEYEN TÜM TARAKLI SEVDALILARINA TEŞEKKÜR EDERİZ.ONLAR BİZİM GURURLARIMIZ TARAKLIDA YAŞIYORLAR TARAKLI SEVDALILARI ONLAR BİZ YÖNETİM OLARAK HERKEZİ SEVİYOR DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ.TARAKLISPOR TARAKLI HALKIYLA GURUR DUYUYOR TÜM GENÇLERE SLM YOLUMUZ AÇIK OLSUN BİR DESTEKTE SEN VER TARAKLI AŞIKLARI SEVDALILARI HAYDİİİİ GENEL KAPTAN ÇETİN ARDIÇ SLM HERKEZE
sabri anıl özkan
5.02.2010 / 21:53:35
öncelikle yeni yönetime başarılar.ben 19 yaşında sakaryaspor minikler, yıldırımspor c-b-a genç ve a takımının kalesini korumuş yıllardır amatör ligde mücadele eden bir futbolcuyum babam taraklının aksu köyünden doğal olarak bende taraklılı bir futbolcu ve futbolsever olarak yıllardır taraklısporun futboldaki başarısızlığına üzülüyor en kötü ihtimal ile 1.amatör ligde görmek istiyor ve destekliyorum.safibey-yuvalıdere-bayat v.s gibi takımların mücadele ettiği 1. amatör kümede taraklısporu görememek haliyle üzücü yanlış anlaşılmasın bu yerleşim birimlerini küçümsediğimden falan değil ancak taraklısporunda en kötü ihtimal ile bu ligde bu takımlarla mücadele etmesi çokta uzak olmamalı eminimki herkes bu doğrultuda yola çıktı ve bu yılki yönetimden çok umutluyum elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ancak en gereken şey gençlerin önlerindeki güzel örnek alperan kabağın yolunda ilerleyip taraklısporu sırtlamaları.taraklıspor ve taraklılı futbolseverler için yeni yönetim hayırlı olsun.
ibrahim
7.02.2010 / 19:45:16
ben genel başkan ÇETİN BEY ( ÇETO BAŞKAN YANİ ) kefilim kendisine mardinden destek oluyorum . sayın pek kıymetli saygıdeger gen başkanımıza taraklıspor için destek olma yönünde herkezi davet ediyorum herşey taraklıspor için yaşasın tatangalar :) taraklıya selam ve saygılarımla .
kardeşin
11.02.2010 / 13:44:35
akıllı ol ibrahim bey bırak bu işleri

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.