Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Sebahattin Dönmez yeniden seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Taraklı İlçesinde gerçekleştirdiği ilçe kongresinde mevcut Başkan Sebahattin Dönmez yeniden seçildi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

İlçe merkezinde Vehbi Tezel'e ait kıraathanede yapılan kongrede tek liste ile girilen seçimde 50 delegeden 40 ı nın oyunu alan Sebahattin Dönmez CHP İlçe Başkanı oldu.

Dönmez'in yönetim kurulunda ise " Mustafa Aydemir,Zekai Balcı,Yüksel Çamdibi,Arif Çevik,İsmail Doğan,Hüseyin Gömeç,İsmail İbri,Şerafettin Karabıyıkoğlu,Cemalettin Özer Zekai Balcı" yer alırken İl delegeliklerine "Zekai Balcı,Sebahattin Dönmez,Hüseyin Doğan,Ali Güven,İsmail İbri" seçildi.

Kongreye İl Başkanı Vahit Serbes ve çok sayıda partili katıldı.

 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

arslanercan
7.02.2010 / 17:55:33
gines rekorlarına tesçilletmek .sonrada bu ekibi koruma altına almak lazım . çünkü dünyada böyle bir ekip yoktur .partisini bitiren .bitirmek için elinden geleni yapan . ana muhalefet partisi olup parti binasi tabalası olmayan bir ilçe taraklı .yıl 1973 sakaryada chp 41955 taraklıda 478 .genel seçim . geçtiğimz dönem chp 10256 taraklıda 93 oy alıyor merkezde . beldiye secimlrinde chp taraklıda yıl 1973 501 .bu seçimde 22 oy alıyor .şimdi soruyorum .halen nasıl oluyorda başkan desinler diye başkan olunuyor .ben başkan falan demiyorum .vede chp liyim demiyom vede deyilim . yazık başka bişey diyemeyeçem .
Ahi Naci İşsever
7.02.2010 / 21:03:06
Kendileri, eni boyu ve derinliği "gavaraya getirilip", emekleri hakkıyla teslim edilmemiş bir elemandır.Onun parti morali için katlandığı yorgunlukların unutulmadığını duyup görmek de,oldukça sevindirici. Ne günler? O bu işlerin içinde kavrulurken, biz çarşıya bile giremezdik.Gün gördük, günler gördük. Kutluyoruz. Ahi Naci.
Tarık EREN
7.02.2010 / 22:09:25
İktidar olmamak için bu kadar çırpınan bir parti ancak TÜRKİYE'de olur.Ancak CHP de olur.Yazıklar olsun.Partiyi bitirdiler.Geşmiş ile oyalanırken geleceği yediler.Tebrikler
Ali ASİLHAN
8.02.2010 / 08:14:48
Sayın Sabahattin Dönmez bey'i emperyalist güçlerin yerli işbirlikciler vasıtasıyla Ulusalcı güçleri Ergonokoncu,darbeci diye damgalayıp,dinleyip özgürlüklerini ve faaliyetlerini kısıtlamak için hertürlü ahlaki değeri ayaklar altına aldığı bu günlerde,fedakarlık yaparak tekrar toplumsal bir yükümlülüğün altına girmenizden dolayı sizi kutluyor başarılar diliyorum.
Mehmet Akyol
8.02.2010 / 12:42:52
bu haberden çok yorumlardaki ifadeler daha ilginç.s.dönmeze hayırlı olsun aynı partisinin başkanı gibi adı var ya o yeter.Ahi nacinin yorumuna izzettin köşesinde cevap vermiş (avara kasnak demiş)nerden bulursun bu lafları izzettin abi.Ali asilhan chp.li olmuş galiba ne ilginç apoyla öpüşen tip.çi ulusalcı başkanla aynı cephede olmak.hey gidi siyaset be ne sihirlisin sen,iki düşmana bile nikah kıyabiliyorsun,iyi geçimler hayırlı olsun.
ufuk şen
9.02.2010 / 08:16:39
Her zaman göründüğü gibi olan ve olduğu gibi görünen, bu davada tek kişi kalacağınıda bilse yolundan şaşmayan,çok değer verdiğim, kendisine her zaman saygı duyduğum Sebahattin abime tekrar hayırlı olsun diyorum.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.