Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Taraklı yı Dünyaya Tanıttılar

Başkan Özkaraman Teşekkür Etti
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

İstanbul'da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Sakarya Standında Taralıyı tanıtan Kıymet Kozcağız, Nihan Kozcağız Burak Keçeli,Orkun Kozcağız Sibel Ünveren Alaattin Koç ve Şahin Akı’ve Hasan Arvasi'ye teşekkür etti.

(EMITT),fuarında 3 gün süresince geniş katılım nedeniyle standa görev yapanların büyük katkı sağladığını belirten Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman  “Karagöl yaylası, Kilhamamı kaplıcası tarihi evleri ve doğal güzellikleriyle ilçenin turistik bir bölge oluşunu ziyaretçilere en iyi şekilde anlattılar.Taraklı ziyaretçiler tarafından oldukça fazla ilgi çekti.”dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Metin Sayın
15.02.2010 / 16:34:44
Taraklının tanıtımında stantda emeği geçen Kıymet Kozcağız Nihan Kozcağız Orkun Kozcağız Burak Kececi Sibel Ünveren Alaattin Koç Şahin Akı ve Hasan Arvasiye ismini sayamadığım tüm Taraklılı hemşerilerime teşekkür ederim.İnşallah daha yükseklere.
dilek
15.02.2010 / 16:47:27
Yıllar sonrada olsa taraklı adını duyuran emeği geçen herkezden ALLAH RAZI OLSUN demmekki birşeyler yapılıyomuş DURMAK YOK YOLA DEVAM........
sevgi gönülveren
15.02.2010 / 23:48:22
hani taraklıda hiçbirşey olmaz diyorlardı.demekki neymiş...çalışınca oluyormuş.bu organizasyonda emeği geçen başta başkanımıza ve stantta görev alan genç kardeşlerimize yürekten teşekkürler..çalılara engellere aldırmadan durmak yok yola tam gaz devam...
İzzettin KÖMÜRCÜ
16.02.2010 / 08:41:08
İşi bilmek motive olmak ve karşısındaki ile iletişimi sağlamak çok farklı...Standta görev yapan hanımefendi ve beyler Taraklımızı o kadar kapsamlı anlatıyorlardı ki duyupta etkilenmemek elde değil.Bu güzel anlatımlarının üzerine son cümleleri "TARAKLI ANLATILMAZ YAŞANIR" deyipte sunumu noktalamaları harikaydı...Emeği geçen herkese teşekkürler..
Nevzat AKAY
16.02.2010 / 11:37:11
Bir zamanların alışveriş merkezi olan ve tarih kokan Taraklılımızı tanıtmak için ellerini taşın altına koyanlara Teşekkür ederim.
tuna özkan
16.02.2010 / 13:59:29
taraklılı olmak bir ayrıcalık çünkü: taraklı halkının yiyecek bir dilim ekmeği olmasada misafirini ağırlamak için bulup buluşturur kendi yemez misafirini doyurur.güler yüzü tatlı dilide yemeğin yanında bedava.taraklı halkı o kadar iyi niyetliki anahtar hep kapılarının üstünde olur.kimse kimsenin evine hırsızlık için girmez.taraklıda yaşamak ise bir ömre bedel çünkü:tarih,doğa,kültür,kaplıca,yayla,gölet ve bozulmamış insanları işte TARAKLI bu...sanki cennettten bir köşe...yani taraklı anlatılmaz yaşanır.
Taner CEYLAN
16.02.2010 / 16:21:07
Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Çok güzel olmuş. Allah yardımcınız olsun. Herşey TARAKLI için.. Selamlar sevgiler.
sabri çolak
16.02.2010 / 21:21:43
Bu güzel tanıtımda emeği geçen herkesi kutluyorum.yediden yetmişe herkes elbirliği ile güzel beldemizi tanıtmakda gayret göstermeleri dileği ile bu yolda emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
saime
16.02.2010 / 23:37:40
tek yumruk,tek vücut,tek yürek olduğumuzu görmek yine tek kelimeyle muhteşem olmuş emeği geçen ve bu etkinliğe yüreklerini,samimiyetini koyan herkese sonsuz teşekkürler.her zaman Taraklılı olmaktan gurur duydum ve gurur duyacağım.fuar çok yakınımda orada olamadığım için çok üzgünüm ama olsun bir sonraki sene inşallah diyorum.Taraklıya yakışır diyorum:) selam ve sevgiler
Sibel ÜNVEREN
17.02.2010 / 11:49:42
2010 Emitt Fuarında Taraklı standında görev alarak Taraklı ilçesini,yörenin özel tatlarını,insana yüreklerini sevgileriyle açan Taraklı halkını tanımak,tanıtmak muhteşem bir zevkti.Fuarda görev aldığım dört gün boyunca yardımlarını,güleryüzlerini esirgemeyen başta Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman olmak üzere,Alaattin Koç,Şahin Akı,Hasan Arvasi,Nihan Kozcağız,Kıymet Kozcağız,Burak Keçeci ve Orkun Kozcağız a çok teşekkür ediyorum.Halkını bu derece benimseyen ,değerlerinden vazgeçmeyen,yardımsever bir başkanla ve takım arkadaşlarımla çalışmak gurur oldu benim için.Dilerim Taraklı hep böyle niteliklerini kaybetmeden nice güzel paylaşımlara açık olur.Bir İstanbullu olarak beni ayırmadınız ve sizlerle bende Taraklılı oldum,sizinle yaşadım oraları.Bana Taraklıyı sorarlarsa:Küçük bünyesinde kocaman değerler taşıyan,sıcaklığını insanların yüzlerine yansıtmış şirin bir ilçe olarak anlatacağım..
Sibel ÜNVEREN
17.02.2010 / 11:59:48
Herkesin Taraklıya uğrayıp şirin konaklarıyla geçmişe dönmelerini,el sanatlarını;özellikle tahta kaşık alıp,güzel şallarından boyunlarına dolayıp el emeğini hissetmelerini ve baktıkça yöre halkının sıcaklığını hatırlayacakları bu somut değerlere de sahip olmalarını,yöresel tatlarından tatmadan da kesinlikle dönülmemelerini isterim...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.