Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Lige Katılıyoruz

Taraklıspor Yönetiminden Müjdeli Haber.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Taraklıspor Kulübü Derneği yönetim kurulu yaptığı toplantıde Sakarya Büyük şehir Belediyesi 2.Amatör ligine katılma kararı aldı.

Tarklıspor kulübü Genel Kaptanı ve yönetim kurulu sözcüsü Çetin Ardıç yaptığı açıklamada "Kulüp yönetimimiz Nevzat Akay başkanlığında yapmış olduğu toplantıda Nisan ayında başlayacak olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi 2.Amatör liginde Taraklıspor'unda mücadele etmesini karar almıştır" dedi.Ardıç açıklamasında daha önce ilçenin ileri gelenlerine yaptıkları ziyaretler sonrasında sağlanan maddi destekle lige katılmak için Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) na müracatın yapıldığını ve futbol federasyonuna (TFF)yatırılması gereken paranın yatırıldığını söyledi.Önümüzdeki hafta futbolcuların lisans işlemlerinin tamamlanacağını ifade eden Ardıç "Mevcut kadromuz çok kabarık.Radikal kararlar alarak kadromuzu daraltacağız.Ayrıca genç ve yetenekli futbolculara filiz lisans çıkartarak ligde başarılı olmak için displinli bir kadro oluşturacağız .Taraftarlarımızdan Taraklıspor'u desteklemelerini bekliyoruz"dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Mehmet
16.02.2010 / 18:18:36
Lige katılmaktandan daha önemli olan bir an önce ilçe stadının bitirilmesi ve taraklısporun burada maç yapması lazım. ilçeye bir heyecan gelmesi ve ilçede ekonomik anlamda da bir hareketlilik isteniyorsa taraklı ilçe stadının bitirilmesi lazım. ben ali fuat paşaya gidip maç izlemek İSTEMİYORUM.
ismail aybaş
16.02.2010 / 22:00:35
çetin gayretinden dolayı sana ve taraklıspora yardımcı olanlara teşekkür ederim inşallah amotör ligde başarılı olurlar tabiiki taraftar destegiyle hadi cetin göreyim seni arkadaşın ismail
GÖKHAN KARABACAK
18.02.2010 / 16:08:02
Sayın Çetin Ardınç Arkadaşım bu işler öyle laf olsun torba dolsun işi degil bu işleri yapacaksan şak şuk la olmaz bunu bil türbünlere oynama GERÇEKTEN TARAKLI SPORU DÜŞÜNÜYORSAN BU İŞLERİN MADDİYATLA OLDUGUNU BİLMEN LAZIM ......!:)))))
bünyamin sanlı
18.02.2010 / 23:13:25
çetin bey senin bu gayretini teprik ederim inşalah başarılı olacagınızı dilerim

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.