Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Kaliteli Takımız Ama....

Sakarya 2.Amatör Ligde Sezon Başladı.İlk Maçını deplasmanda Alifuatpaşaspr ile oynayan Taraklıspor 4-1 önde götürdüğü karşılaşmayı ard arda yediği gollerle 4-4 berabere bitirdi
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Bu hafta başlayan Sakarya 2 Amatör liginde grubunda ilk maçını Alifuatpaşa spor ile Kışlaçay sahasında oynayan Taraklıspor Karşılaşmadan 4-4 beraberlikle ayrılarak 1 puan alabildi.
Karşılaşmanın 13.dakikasında Emre Aktepe'nin başlattığı atakta Engin Dönmez'in pasıyla Hakan Özen topu ağlarla buluşturdu ve Taraklıspor'u 1-0 öne geçiren gölü attı.
Emrenin düşürülmesinde kazanılan serbest atışta 17. dakikada Osman Pektaş Taraklı spor lehine 2-0 yaptı.
Maçın 28.dakikasında Emre 3.golü attı.43 dakikada Alifuatpaşaspor skoru 3-1 yaptı ve ilk yarı bu sonuuçla bitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısındada etkili olan Taraklıspor 50. dakikada köşe atışında Fatih Seyyar'ın muhteşem kafa vuruşu ile skoru 4-1 yaptı.
63 ve 67.dakikalarda yediğimiz gollerin ardından maç bir anda 4-3 oldu
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Alifuatpaşaspor bir gol daha attı ve maç 4-4 berabere bitti. Her iki takımda sahadan 1 puan alarak ayrıldı.

Taraklıspor Yönetim Kurulu maç sonrası Han Sofrasında yaptığı toplantıda futbol takımının deplanmanda Alifuatpaşaspor karşısında mükemmel futbolun gelecek karşılaşmalar için umut verdiğini söyleyerek, karşılaşmanın sonlarında yenilen gollerle maçın berabere bitmesine üzüldüklerini ifade etti. Ligin 2.karşılaşmasının Kızılkayaspor ile Taraklıda kendi seyircimiz önünde oynamanın avantaj olacağını ifade ederek, sahamızdaki eksikliklerin biran evvel tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

Taraklıspor Kulübü Başkanı Nevzat AKAY Taraklıda ilk defa resmi bir müsabaka oynanacağını hatırlatarak " Taraklıspor yönetim kurulu ve futbolcularımızla birlikte olağanüstü efor sarfederek fedakarlık örneği sergileyerek spora hizmet ediyoruz. İlçemiz futbol sahasında resmi müsabakaların oynanması Taraklıya sosyal ve ekonomik açıdan da büyük katkı sağlayacaktır. Taraftarlarımızın da centilmence ve misafirperverlik göstererek vereceği destek ile Sakarya futboluna adımızı altın harflerle yazdırmak istiyoruz"dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.