Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Taraklı’da Aile Ve Gençlik Eğitimi Konferansı

Eğitimci Yazar Dr. Halit Ertuğrul "Dünyanın En Zengin İnsanı Ailesi İle Huzurlu Ve Mutlu Olan Kşidir” Dedi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
Anadolu Gençlik Derneği Sakarya Hanımlar Komisyonu Taraklı’da Konferans ve imza günü düzenledi.
Taraklı Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen "Aile ve Gençlik Eğitimi" konulu konferansta konuşan Dr Halit Ertuğrul,Taraklı’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “Bugün buraya ders vermeye gelmedim. Bugün buraya dertleşmeye geldim. Ve bugün burada olanlar çok şeyler kazanacak, olmayanlar ise çok şeyler kaybedecek” dedi. Ailede huzur ve mutluluğun çok önemli olduğunu vurgulayan Ertuğrul, dünyanın en zengin insanının, ailesi ile huzurlu ve mutlu olan kişi olduğunu söyledi. Ertuğrul, "Bilim adamları 40 yıldır 'mutlu ve huzurlu insan kimdir?' sorusunun cevabını araştırıyor. Bana göre, sahip olduğu nimetlerin kıymetini iyi bilen insan, mutlu insandır. İnsan sahip olduğu zenginliği, kaybettikten sonra anlar" dedi.
Aile içinde yaşanan tartışmaların çocuklar üzerinde büyük etki yaptığını kaydeden ve ailelerin hiçbir zaman çocuklarının önünde problemleri tartışmaması gerektiğini vurgulayan Halit Ertuğrul, şunları söyledi:
"Anne ve babanın birbirine yaptığı hakaretlerle yola çıkan bir çocuk, kötü alışkanlıklar kazanır. Her zaman için çocukların yanında birbirinize güzel cümleler sarf edin. Birbirinizi çocuğunuzun yanında yüceltin. Sizin bu güzel davranışlarınızdan etkilenecek olan çocuğunuz iyi bir evlat olarak yetişecektir." İfadelerine yer verdi.
Konferans sonrasında Dr Halit Ertuğrul yazdığı kitapları imzaladı. #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Ertuğrul MERTEL
24.05.2010 / 15:07:01
İlçemize Halit ERTUĞRUL'un getirilmesi için çalışan Anadolu Geçnlik Derneği Taraklı Temsilcileri ile Sponsor olan Esnaflarımıza teşekkür ederim. Allah razı olsun. Kendisinin yokluklar içinde anlattığı sahneler benim beynime kazındı neredeyse.Ama insanın çalışma ve azminden sonra geldiği yerde Asıl Önemli olan bir Gönle girmektir sözü Çok güzel bir Peygamberi mesaj veriyordu. Allah böyle Güzel Organizasyonların devamını nasip etsin. Tekrar vesile olanlara teşekkürler.
Hasan KISA
25.05.2010 / 13:49:03
Halit Bey gibi Bir Yazarımızn Tarklımıza gelmesi hahikaten büyük bir nimettir.. İnşallah dinliyenler gerekli bilgileri almışlardır... Çünkü Sözleri ve yazdıkları ile mükemmel birisidir.. Özellikle " Kendini Arayan Adam" Kitabı büyük sükse yapmış ve okuyanlrı mükemmel etkilemiştir..Mutlaka okunması gereken bir kitap olduğunu tavsiye ederim.. Saygılarımla..

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.