Geri

Kayıt Yenileme

Açık Öğretim Lisesi 2009–2010 Eğitim-Öğretim Yılı
III. Dönem Kayıt Yenileme İşlemine İlişkin Açıklamalar
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
2009–2010 Eğitim-Öğretim Yılı III. Döneminde Açık Öğretim Lisesinde öğrenimlerine devam etmek üzere, kayıt yenileme başvurusunda bulunacak öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri, 21 Haziran - 02 Temmuz 2010 tarihleri arasında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinde yapılacaktır. Taraklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Adem Yazan “Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırmış, öğrencilik durumu aktif, donuk veya silik olan öğrencilerimizden 06.08.1993 ve daha önceki tarihte doğmuş olanlar kayıt yenileme işlemini yaptırabilirler. ’’dedi. Taraklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Adem Yazan ‘’Açık Öğretim Lisesinde kayıt yenileme katılım bedeli 45 TL’dir. Bunun;40 TL’yi Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine T.C. Kimlik numaralarını bildirerek Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü hesabına yatırılması, 5.TL’yi ise Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün okul aile birliğinin banka hesap numarasına yatırmaları ve öğrencilerin kayıt yenileme işlemlerinin tamamlamasından sonra ders seçimini yapmaları gerektiğini ‘’belirtti. #

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

Saim Bulut
23.06.2010 / 16:39:29
İzzettin Bey haberinizde bir hata var galiba. Adem Bey Halk Eğitim Müdürü değil müdür yardımcısıdır. Eğer metni düzeltirseniz bir yanlışlığı da düzeltmiş olursunuz.
Ahmet
23.06.2010 / 20:32:38
haberi okudum ama bir yanlışlık göremedim saim bey,halk eğitim müdürünün tayini çıkmış Adem Beyde halk eğitimin müdür yardımcısı ve müdürlükte görevlendirilmiş.doğru bir haber.Ayrıca halk eğitimin bu tür konularda bizleri bilgilendirmesi çok güzel .Açık lisede kayıtlı öğrenciler bazen unutuyorlar tarihleri yerinde bir duyuru.Halk eğitimin çalışmaları hakkında bizlere bilgi veren yöneticimizi kutluyorum.
Saim Bulut
23.06.2010 / 20:59:06
Ahmet Bey;yanlış bilgiye sahipsiniz Adem Bey henüz resmi olarak müdürlükle görevlendirilmemiştir.Benim düzeltilirse iyi olur dediğim konu budur. Yoksa bilgilendirme elbette olacak. Tekrar ediyorum Adem beyin resmi olarak HEM müdürü olarak tanıtılması yanlıştır.Sadece Hem müdürünün değil müdür yardımcısının da tayini çıktı ama henüz buralarda. Ayrıca Adem Bey resmi orak da görevlendirilse kullanılması gereken ünvan müdür vekili olmalıdır.
Selami
24.06.2010 / 08:26:40
zaten her yer vekille dodurulmuş. kimse kendi yerinde yokki. sonrada kalkıp hizmet bulacaksın. önce vekalet edenler asil olsun. sonrada herkes nerde görevliyse orda olsun. böyle saçmalık olmaz gardaş... Saim beyde doğru söylüyor. izzettin haber yaparken dikkatli olmalı.
Ahmet
24.06.2010 / 10:14:26
bu sizin söylediklerinize gülüp geçiyorum.kadrolu atadılarda ne oldu.adam 2,5 ay zor dayandı.bu iş kadrolu atamayla olmuyormuş demekki sizin zorunuza giden birşeyler var galiba.öyle yada böyle şu anda halk eğitim müdürlüğü görevini kim yürütüyor ona bakmak lazım.
İzzettin KÖMÜRCÜ
24.06.2010 / 10:37:05
Sevgili Saim Bulut Abim.Benim haberde kullandığım ünvan doğrudur.Adem Yazan'ın HEM Müdürlüğünü kabullenemeyişine şaşırmadım açıkçası...Şunu öncelikle ifade edeyim ki hepimiz Taraklılıyız..Eğer sendikacılık oyunu oynayacaksak yeri burası değil....TARAKLI AJANS ın yorum köşesini bu emeller için kullanılmana müsade edemem.Her zaman söylerim.Önce eğitim sonra sendikacılık.Eğer makam -ünvan üzerinden eleştiride samimiysen kırk yıllık arkadaşın kendisine ait haber sitesinde Adapazarı Şube Müdürü Fevzi Mahmutoğlu'na "Hocam" diye ifade kullanıyor.Kutsal meslek "Öğretmenlik" ayrı bir meslektir.Senden mesleğine sahip çıkmanı beklerim.O nedenle yaptığın yorumları farklı düşüncelerle yaptığını düşünüyorum.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.