Geri

Kocatöngelspor 1 Taraklıspor 2

Sakarya 1.Amatör liginde Hendek Hacıkışla sahasında oynanan Kocatöngelspor Taraklıspor maçı 2-1 Taraklısporun üstünlüğü ile sona erdi. Kırmızı beyazlılara 3 puan getiren golleri Eray ve Yavuz attı.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

1.Amatör küme C Grubunda 2 maçta bir yenilgi ve bir beraberlikle lige başlayan Taraklıspor Kocatöngel maçına mutlak 3 puan hedefleyerek çıktı. Murat Taçıkar, Aytaç Geçgel, Burak Akçay ve Tarık Arslan hakem dörtlüsün yönettiği karşılaşmada Taraklıspor Kocatöngel deplasmanında şu 11’ le sahaya çıktı.

Cavit Akbal ** Emre Gürel****, Erdal Alp***, Yücel Akyol***, Vedat Timuroğlu****, Osman Pektaş****, Eray Düzgün*** (Dk.78 Coşkun Demiraslan), Turgay Özen** (Dk46 Kenan Bozkurt)***, Fatih Seyyar**, Yavuz Sargın**** ve Hakan Özen** (Dk.30 Mustafa Sanlı)***

Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda kontrollü futbol oynadı. İlk yarı mücadelesinde rakibi karşısında galibiyet arayan Taraklıspor Vedat Timuroğlu ‘nun defanstaki başarılı futbolu Osman Pektaş ve Yavuz Sargın’ ın orta sahadaki yerinde pasları ve forvette Eray Düzgün'ün gol arayışları ile etkili oldu. Karşılaşmanın 25.dakikasında Eray Düzgün’ün attığı golle Taraklıspor 1-0 öne geçti. Golden 2 dakika sonra 27.dakikada Kocatöngelspor serbest atıştan attığı golle 1-1 lik eşitliği sağladı. Maçın ilk yarısı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıya etkili başlayan Taraklıspor Fatih Seyyar’ın kaçırdığı gol pozisyonlarından sonra 75.dakikada Yavuz Sargın’ın attığı golle 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın sonlarına doğru futbolcuların birbirlerine sert girmesi sonucunda Kocatöngelsporlu futbolculardan 3 kişi kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın son dakikasında ise Kocatöngelspor kalecisi maçın orta hakemine hakaret etmesi sonrasında oyundan atılan 4. oyuncu oldu. Maçın 90 dakikalık bitiş düdüğünün çalması sonrasında sahadan 2-1 galip ayrılan Taraklıspor 3 puanın sahibi oldu.

Maç bitiminden sonra çıkan olaylar daha fazla büyümeden yatıştırıldı.

 

Taraklıspor Teknik Direktörü Metin Karabıyık Kocatöngelspor deplasmanında alınan 2-1 lik glibiyet ve 3 puanın takım için büyük moral olduğunu söyledi. 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

İzzettin KÖMÜRCÜ
10.10.2010 / 18:10:38
DEPLASMANDA OYNANAN KOCATÖNGELSPOR KARŞILAŞMASINDA SAHADA OLAĞANÜSTÜ MÜCADELE ÖRNEĞİ SERGİLEYEN FUTBOLCULARIMIZA,TEKNİK HEYETİMİZE,ZORLU ZİRVE YARIŞINDA TAKIMA DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
Çeto Başkan
10.10.2010 / 19:31:00
Taraklısporumuza başarılar.Desteğe devam
A.Haluk Pektaş
11.10.2010 / 22:11:16
Taraklıspor'u kutlarım.Taraklı içinde ve dışındaki bütün Taraklılıların desteği çıkılan yolda Taraklısporun maddi ve manevi güçlenmesi olacaktır.Ama gönlüm istiyor ki futbolcularımız,ithale gerek olmasın ve Taraklılı olsun...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.