Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Havva Gök Ve YİBO Birinciliğe Doymuyor

Taraklı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Atletizm Takımı İkinci Oldu.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:
25 Aralık 2010 Cumartesi günü Sakarya Kent park parkurunda yapılan Geleneksel BÜYÜK ATATÜRK KOŞUSU’nda Taraklı Yibo öğrencilerinden Havva GÖK 1200 m.’de tüm rakiplerini büyük bir farkla geride bırakarak, Sakarya Birinciliği elde etti. Bu başarısıyla Havva, Ocak ayında İzmir’de yapılacak olan 16 Yaş Altı Türkiye Atletizm Yarışmalarında Sakarya ilini temsil etmeye hak kazandı. YİBO minik kız takımı da aynı müsabakalarda takım olarak Sakarya İkincisi oldular. Atletizm İl Antrenörü İbrahim ARKAN, yarış sonrası Havva’yı kutladı ve spor ayakkabı hediye etti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih TİFLİS: “Tüm sporcularımızı ve Havva’yı yürekten kutluyorum. Onlarla gurur duyuyoruz. Bu sene Havva’dan Türkiye derecesi bekliyoruz. Öğrencilerimiz çok istekli ve hırslı. Çalışmalarımıza hız vererek devam edeceğiz.” dedi.
 Önceki yıl da başarılı bir yarışma sezonu geçirdiklerini söyleyen Havva; “Hedeflerimizi büyüttük. Bu sene Sakarya’da değil Türkiye’de dereceye girmek istiyorum ve bunun için daha çok çalışarak hedefime ulaşmak istiyorum.” dedi.

Taraklı YİBO Müdürü Mehmet Ali ÇINAR, emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tek tek kutladı, teşekkür etti. ÇINAR: “ Öğlecilerimizin ilimizi temsil edecek olması gurur verici bir olay. Hepsine bundan sonraki yarışlarda ve tüm hayatları boyunca başarılar diliyorum.”dedi. Ardından 4 sporcu öğrenciye birer çift spor ayakkabı hediye etti ve hediyelerin de başarılar gibi artarak devamının geleceğini belirtti.
#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ÖZCAN KOYLAN
29.12.2010 / 17:24:00
GENÇ SPORCULARIMIZI KUTLAR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.İLÇEMİZİN İLERİ GELENLERİNİNDE SPORCULARIMIZA YARDIMCI OLMALARINI UMARIM.
Ali SANLI
29.12.2010 / 19:27:48
Genç kardeşim Havva' yı sporda elde ettiği derecelerinden dolayı kutluyorum. İnşallah İzmir'de yapılacak olan koşularda derece yaparak bir başarıya daha imza atmış olur... ALİ SANLI / ADAPAZARI SPOR AKADEMİSİ GSK
İzzettin KÖMÜRCÜ
29.12.2010 / 21:43:54
Sporcularımızı tebrik ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
baki YILDIRIM
30.12.2010 / 20:45:43
BAŞRILARINDAN DOLAYI,BAŞTA YÖNTİCİLERİ OLMAK ÜZERE,BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ VE KIYMATLİ ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDER,BAŞARILARININ DEVAMIN DİLERİM....NİCE BAŞARILARA....Em.öğretmen
İbrahim EKER
9.01.2011 / 20:46:49
Havva Gök, eğer iyi bir destek alabilirse, Taraklı'dan milli bir atlet çıkmaması için hiçbir sebep yok. Değerli arkadaşım Fatih Tiflis ve okul yönetimi elinden gelen desteği zaten yapıyor. Fakat Taraklı ve Sakarya'yı temsil eden bu kızımıza yerel yönetimlerin ve spor kulüplerinin de mutlaka sahip çıkması gerekiyor. Çeşitli imkansızlıklar nedeniyle eğitimini yarım bırakan birçok sporcu var. İnşallah Havva bunlardan biri olmaz. Fatih Tiflis ve Havva'yı bir kez daha tebrik ediyorum. Saygılar. Taraklı YİBO (eski) Fen ve teknoloji Öğretmeni.
Fatih Tiflis
18.02.2011 / 11:01:50
Bize destek veren herkese çocuklarımın ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Çocuklar yeteneklerini öğretmenlerinin sayesinde daha hızlı daha kolay bulurlar ve bu yolda kendilerini geliştirirler. Öğretmenler de Uygun çalışma koşullarını ve onları destekleyen yöneticileri bulduklarında motivasyonları artar, daha hırslı, daha şevkli çalışırlar ve başarı gelir. İbrahim Hocam geçen yıl bizim hem arkadaşımız hem de idarecimizdi.Çok keyifli çalışmalar yaptık. Taraklı'ya ve YİBO'ya çok hizmetleri olmuştur. Bizdeki bu şevk ve azmin başlangıcı onların döneminde başlamıştır. Halen devam etmektedir. Şu anda da tüm yöneticilerimz tarafından destekleniyoruz. Ben İbrahim Hocama (değerli arkadaşıma) bizi uzakta da olsa takip ettiği ve desteklediği için teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum. İbrahim Hocamın Havva hakkında söylediklerine katılıyorum. Daha fazla destek verilirse bu kızımın geleceği parlak gözüküyor. Allah Yolunu, Bahtını Açık Etsin. SAYGILAR...

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.