Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Özkaraman Siyasilerle Bir Arada

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman:
“Birlik ve beraberliğimiz örnek olmaya devam etmeli”
Enes ÇINAR Enes ÇINAR
Yayın: Güncelleme:


İLÇE BAŞKANLARI KOL KOLA
Resimde Soldan Sağa: GP İlçe Bşk. Necdet Donmez, CHP İlçe Bşk. Sabahattin Dönmez, Bld. Bşk. Tacettin Özkaraman, DSP İlçe Bşk. Ş. Nevzat Akay, DYP İlçe Başkanı Fahri Kolsuz.




Taraklı’daki siyasi partilerin ilçe başkanları Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ın davetlisi olarak akşam yemeğinde bir araya geldiler. Taraklı Belediyesine ait sosyal tesisteki akşam yemeğine AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı, DYP İlçe Başkanı Fahri Kolsuz DSP İlçe Başkanı Nevzat Akay, CHP İlçe Başkanı Sebahattin Dönmez ve Genç Parti İlçe Başkanı Necdet Dönmez yemeğe katılırken İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Sayın ve Belediye Meclisi üyeleri de hazır bulundu. Yemekte yaptığı konuşmada ilçe başkanlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman “Yemeği düzenlemekteki amacımız bu güne kadar Taraklı da yaptığımız hizmetlerde ilçe başkanlarımızın da büyük desteği olmuştur. Siyasi görüşleri ne olursa olsun her partinin teşkilatının görüş ve fikirlerine ihtiyacımız vardır. Taraklı’da son dönemle gerçekleştirilen birlik ve beraberlik çok önemlidir. Her zaman eleştiriye açık olduğumuzu ifade ediyoruz. Çünkü bu eleştirilerden de bir netice almak isteriz. İlçe başkanlarımızın siyasi çalışmalarına da saygı duymaktayız” dedi. Daha sonra ilçede gerçekleştirilen hizmetleri anlatan Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman “Taraklı’nın en büyük problemi Ankara-İstanbul arasında yapılan devlet yolunun Taraklı-Geyve arasındaki yolun tamamlanamayışı idi. Bu sıkıntı büyük ölçüde tamamlandı. Şu anda on sekiz kilometresi tamamlanan yolun geriye kalan on iki kilometrelik yolun çalışmalarınada en kısa zamanda başlanacak” dedi. Gölet konusuna da bir espri yaparak değinen Başkan Özkaraman, “Kışın gölete girilmez ama ben yine de bu konu hakkında bilgi vereyim” diyerek bu konuda bilgi aktardı. Ayrıca yemeğe katılan İlçe Başkanları da Taraklı’ ya kazandırılmak istenen Meslek Yüksek Okulu konusunun da çok önemli olduğunu belirterek bu konuda da yapılacak her türlü çalışmaya katkı sağlamaya hazır olduklarını belirttiler. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman Taraklı’da mevcut birlik ve beraberliğin devamını dileyerek katılan ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

ismail dağ
10.12.2006 / 20:49:19
Her ne kadar başka başka partilerde gibi görüntü olsa da hepimiz Taraklılı yız.Ayrı gayrı olmamalı ki.Taraklı kalkınsın!Taraklılı yarar görsün.Bravo başkana ayrımcılık yapmıyor.Taraklı ve tüm Taraklılılara bol selam.
bende taraklılıyım
16.07.2007 / 19:54:49
başkanın niyeti belli diğer partiler ne durumda onu öğrencek o yuzden bütün bu sevimlilik

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.