Geri
TürkTelekom İnternet Servis Form Tıklayın

Geleceğinizin Rengini Siz Belirleyin

SAÜ İnsan Kaynakları Yönetimi öğrencilerinden Taraklı Lisesi’nde “Geleceğinizin rengini siz belirleyin” semineri
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi 3. sınıf öğrencileri, Taraklı ilçesi Çok Programlı Lisesinde “geleceğinizin rengini siz belirleyin” isimli proje kapsamında eğitim semineri verdi.

 

İlgi Çok Yoğundu

Taraklı Çok Programlı Lisesi son sınıf öğrencileri sunulan eğitim seminerine çok büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerin de ilgiyle izlediği seminerde Taraklı ÇPL’de Eşit Ağırlık ve Sözel bölümlerde okuyan öğrencilerin büyük bölümü, insan kaynakları yönetimiyle ilgili sunumları dikkatle takip ettiler.

 

Sunum, video filmleriyle desteklendi

“Geleceğinizin rengini siz belirleyin” projesinde görev alan SAÜ İnsan Kaynakları Yönetimi bölümü 3.sınıf öğrencileri Fulya Saltıklar, Elif Doğrusöz, Azize Seçil Ercan, Sezen Yetişkin ve Azize Ardıç, ilk kez gittikleri Taraklı’ya hayran kaldılar. Taraklı Çok Programlı Lise öğrencilerine keyifli bir sunum gerçekleştiren SAÜ İKY öğrencileri, lisans programı olarak sadece Sakarya Üniversitesi’nde bulunan İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü ve üniversitenin diğer bölümleri hakkında lise öğrencilere bilgiler verdiler.

 

Beğeniyle izlenen seminerde, seçecekleri meslekte kararsız olan geleceğin üniversite adaylarıyla soru-cevap bölümü gerçekleştiren SAÜ öğrencileri, önümüzdeki yıl üniversite sınavına girecek lise son sınıf öğrencilerinin akıllarındaki soru işaretlerini gidermeye çalıştılar. İnsan Kaynakları Yönetimi bölümü öğrencileri proje sunumlarını, hazırladıkları tanıtım ve reklam videolarıyla desteklerken, semineri başından sonuna kadar ilgiyle izleyen Taraklı ÇPL öğrencileri, gelecekleriyle ilgili seminerin çok faydalı olduğunu dile getirdiler

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.