Geri

76 Yaşında 17 Kediyle Yaşıyor

Eşini kaybettikten sonra Sakarya'nın Taraklı ilçesine yerleşen Rukneddin Ural (76), evinde 17 tane kediyle birlikte yaşıyor.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:


Eşini kaybettikten sonra Sakarya'nın Taraklı ilçesine yerleşen Rukneddin Ural (76), evinde 17 tane kediyle birlikte yaşıyor.

Ural, yaptığı açıklamada, 1988 yılında emekli olduktan sonra eşini kaybettiğini ve Sakarya'ya yerleşme kararı aldığını söyledi.

4 çocuğu ve 7 torunun İstanbul'da kaldığını kaydeden Ural, "İstanbul'da çalışırken evimde kedi bakardım. Emekli olduktan sonra eşim öldü ve Taraklı'ya yerleştim. 3 odalı evimin bahçesinde kedi beslemeye devam ettim. Zor ve zahmetli bir yaşam sürecine girdim ama kedilerimle mutluyum" dedi.

Ural, komşularının da kedilerine yiyecek getirdiğini anlatarak, ilçe dışına çıktığı sıralarda da komşularının kedileriyle ilgilendiğini aktardı.

Kedileri için aylık 200 lira harcadığını söyleyen Ural, "Kedilere öğle ve akşam öğünü olmak üzere her gün 2 öğün yiyecek veriyorum. Kasaptan et getiriyorum. Ayda yaklaşık 200 lira masrafları oluyor. Ben evde kedilerimle birlikte kalıyorum. İlçe dışına çıktığım zaman kısa sürede geri dönmek zorunda kalıyorum. Döndüğümde ben de kediler de büyük mutluluk içerisinde oluyor" şeklinde konuştu.


 

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.