Geri

Muhtarlar Baskı Altında Açıklaması

İl Genel Meclisi Üyesi Salih okutan MHP Taraklı İlçe kongresinde yaptığı konuşmada "Taraklı'da muhtarların baskı altına alındığını görüyoruz" dedi.
İzzettin KÖMÜRCÜ İzzettin KÖMÜRCÜ
Yayın: Güncelleme:

MHP Taraklı İlçe Kongresi, Ali Kocagöz’e ait kahvehanede yapıldı. İl Genel Meclisi Üyesi MHP Grup Başkanı Salih Okutan’ın divan başkanlığını yaptığı kongrede, İl 2.Başkanı Fikret Kazıcıoğlu ilçe başkanları katıldı.
İl Genel Meclisi Üyesi Salih Okutan konuşmasında, "Taraklı her zaman iç içe beraber olduğumuz bir ilçemiz. Gönül istiyor ki, bu ilçemiz Özel İdare imkânlarından çok daha fazla yararlansın. Ne yazık ki Taraklının menfaatleri meclis toplantılarında yeterince savunulmuyor. Ayrıca Taraklı’da muhtarların baskı altına alındığını görüyoruz. Baskılara boyun eğmeyen muhtarlara teşekkür ediyoruz. Yazık günah, bu ilçemiz bunu hak etmiyor. Biz görevde olduğumuz sürece bekleyen bütün sorunları çözme gayretinde olacağız" dedi.

İlçe Başkanı İbrahim Pilavcı’da kongrede MHP nin başarısı için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceğini söyleyerek “Birlik ve beraberlik içerisinde daha başarılı olacağız” dedi.

Konuşmaların ardından, 79 delegenin katılımıyla seçimlere gidildi. Tek aday olan İbrahim Pilavcı yeniden başkan seçildi.

Pilavcı, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bu andan itibaren çalışmalarımıza başlayarak önümüzdeki belediye seçimlerinde partimizin birinci parti olması için gayret göstereceğiz. Kongremize katılarak bizleri onurlandıran tüm partililerimize teşekkür ederim" dedi.

Yeni Yönetim Kurulunda “ Halil Giden,Fatih Dönmez,Bünyamin Sanlı,Mehmet Kabak,İbrahim Günay,İ.Hakkı Seven,Hüseyin Çelikpençe,Ali Kocagöz,Niyazi Can,Rahmi Bulut,Mehmet Koç,Birol İn,İsmail Ünalve Sadettin Çoban "dan oluştu.

İl Delegeliğine “İbrahim Pilavcı,Halil Giden,Mehmet Kabak,Fatih Dönmez, Ahmet Akay seçildi.

#

Yorumunuzu Ekleyin

Adı-Soyad
E-Posta
Yorum
İşlemin Sonucu
  • Yorumlar T.C. Yasalarına aykırı olamaz.
  • Hakaret içeren yorumlar, yayınlanmasa bile yasal mercilere iletilebilir
  • KVKK Kapsamında, bilgileriniz, yasal merciler hariç kimseyle paylaşılmaz.
  • Formda doldurduğunuz bilgiler ve IP adresiniz sisteme kaydedilir.
  • Yorumunuz onaylanıp yayınlandığında, sadece yorum, isim ve yorum tarih saati gösterilir.
Yorum Ekle

Yorumlar

bünyamin sanlı
11.02.2012 / 18:19:21
taraklı mhp ilçeteşkilatına seçilen arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diler vatana ve millete hayırlı olsun der başarılar dilerim

GENEL BİLGİLER

Taraklı

Taraklı

Taraklı Nerede, Taraklı'nın tarihi ve coğrafi özellikleri
Taraklı Otobüs Saatleri

Taraklı Otobüs Saatleri

Ağustos 2023 Güncel Taraklı - Sakarya Otobüs Kalkış Saatleri, Taraklı Otobüs Saatler 2021, Taraklı Otobüs Tarifesi, Taraklı Sakarya ilk otobüs ne zaman? Taraklı - Sakarya Son Otobüs Ne zaman? Sakarya Taraklı İlk Otobüs Ne Zaman, Sakarya Taraklı Otobüs Saatleri, Taraklı Koop Otobüs Saatleri
Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'da Gezilecek Yerler

Taraklı'ya geldiğinizde gezilecek yerler neresidir? Taraklı'nın en popüler gezilecek yerleri yazımızda.
Taraklı Termal Turizmi

Taraklı Termal Turizmi

Taraklı'da termal turizmi, Türkiye'deki belli başlı noktalardan biri haline gelmiştir.